Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETUKAO JE DO SMRTI

Maloljetnik koji je zatukao staricu iznio obranu: Žao mu je, ali se ne sjeća događaja

Splita: Zgrada u Sukoišanskoj ulici u kojoj je pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/2
30.09.2020.
u 22:27

Zločin se dogodio u nedjelju popodne, a 15-godišnjak je do smrti pretukao staricu u njezinom stanu u Sukošanskoj ulici u Splitu nakon čega je ušetao u policiju i rekao da je 'zatukao neku babu'

Maloljetnik koji je kazneno prijavljen zbog teškog ubojstva 89-godišnje Helene M. u istražnom je zatvoru na Bilicama, a pred sucem istrage iznio je svoju obranu.

Zločin se dogodio u nedjelju popodne, a 15-godišnjak je do smrti pretukao staricu u njezinom stanu u Sukoišanskoj ulici u Splitu nakon čega je ušetao u policiju i rekao da je 'zatukao neku babu'.

Mladić je izrazio žaljenje zbog svega što se dogodilo, no zašto je to učinio i kako je završio u stanu nesretne Žene, kaže da se ne sjeća, pišu 24 sata.

Bježao je od skupine momaka koji su ga htjeli napasti, kazao je u svojoj obrani, neslužbeno se doznaje. Istražni zatvor mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela te teških okolnosti djela.

Tužiteljica bi trebala naložiti psihijatrijsko-psihologijsko vještačenje kako bi se utvrdilo mentalno stanje 15-godišnjaka, a čekaju se i toksikološki nalazi.

Splita: Zgrada u Sukoišanskoj ulici u kojoj je pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe
1/4
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
23:37 30.09.2020.

U normalnoj državi ovakav narkomanski psihopata nebi izašao iz ustanove zatvorenog tipa barem 40 godina, u ovoj hdz-ovskoj sprdačini od države ova spodoba je vani za 2 godine....

OL
oLo
23:08 30.09.2020.

Imamo Hrvatsku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije