Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijedio ih u kninu

Maloljetnik bez vozačke autom oborio dvije žene pa pobjegao!

Osoba pogiula na obilaznici kod Vrbovca (1)
Daniel Kasap/PIXSELL
19.07.2013.
u 21:07

U trenutku nesreće obje žene kretale su se uz rub kolnika ususret vozilu. Kada ih je udario, maloljetni vozač napustio je mjesto događaja

Upravljajući osobnim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, maloljetnik iz Knina automobilom je u četvrtak navečer udario dvije pješakinje. Nesreća se dogodila oko 21.10 sati u Ikičinoj ulici, a jedna od žena zadobila je teže ozljede. Šibensko-kninska policija javlja da je riječ o 51-godišnjakinji koja je nakon pregleda u Općoj bolnici Knin prevezena na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Split. Njena vršnjakinja zadobila je lakše tjelesne ozljede te je zadržana u kninskoj bolnici.

U trenutku nesreće obje žene kretale su se uz rub kolnika ususret vozilu. Kada ih je udario, maloljetni vozač napustio je mjesto događaja ali ga je policija ubrzo pronašla.

Prema njemu će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku zbog izazivanja prometne nesreće i nepružanja pomoći ozlijeđenim osobama, te Prekršajnom sudu u Kninu optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

>>Na pješaka (27) naletjela čak dva automobila, na mjestu poginuo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije