Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djeca i oružje

Maloljetnik automatskom puškom pucao po dalekovodu

'dalekovod2'
''
22.09.2011.
u 08:59

Biti će prijavljen za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

PODTUREN - Maloljetnik iz Podturna u polju zvanom Đolte u blizini romskog naselja Lončareva ispalio je neutvrđen broj hitaca iz automatske puške M70 AB2 prema električnom visokonaponskom stupu na kojem se potom zapalio električni vod. Sve su to pratila četvorica njegovih prijatelja, također maloljetnika. Događaj se zbio još 3. rujna oko 22.30 sati, no PU međimurska tek je sad pronašla počinitelja koji će biti prijavljen za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

 

Ključne riječi

Komentara 8

DR
drznedaj
10:11 22.09.2011.

Treba u toj Hrvatskoj druga pravila. Se...m sa na njihova prava manjina, se...m se na dvojna drzavljanstva Srba i Bosanca te hercegovaca. Se..m se na vikend-glasace.

OB
-obrisani-
12:47 22.09.2011.

hoće li dobiti kuran za nagradu?

LI
liliZG
13:21 22.09.2011.

...vas dvojica dolje ne trkeljajte gluposti , svatko imalo pametan zna da se radi o romskom naselju......kakav kuran, srbi, bosanci i hercegovci....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije