Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kuće, garaže, trgovine...

Maloljetnici provaljivali u objekte po Vukovaru

provalnik
Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
27.02.2020.
u 13:31

Protiv trojice osumnjičenih podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru

Trojica maloljetnika, 14., 16. i 17. godina, sumnjiče se kako su izvršili pet kaznenih djela provala na vukovarskom području počinjenih od početka 2020. godine. Prema navodima policije 14-godišnjak i 16-godišnjak su sredinom siječnja iskoristili odsutnost vlasnika te provalili u dvije obiteljske kuće u Bršadinu nedaleko od Vukovara.

Tom prilikom otuđili su preklopni nož i televizor. Sumnja se i kako su 16-godišnjak i 17-godišnjak, između 19. i 23. veljače, provalili u autopraonicu, limenu garažu i trgovinu mješovite robe. Iz autopraonice u Vukovaru su otuđili novac i žetone iz samoposlužnih uređaja za naplatu usluge, s dvokrilnih vrata jedne od limenih garaža u nizu u Vukovaru su otuđili lokot dok su iz trgovine mješovite robe, također u Vukovaru, otuđili razna alkoholna pića, cigarete, kozmetičke i prehrambene proizvode.

Dio otuđenih predmeta je pronađen te će biti vraćen vlasnicima. Protiv trojice osumnjičenih podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije