Naslovnica Vijesti Crna kronika

Maloljetnici obećavao da će je naučiti pjevati, pa je silovao

Zadranin je maloljetnicu s kojom nije bio u vezi spolno zlostavljao prije tri godine
05. prosinca 2014. u 16:24 1 komentara 2726 prikaza
silovanje,nasilje
Foto: Thinkstock

Zbog teškog kaznenog djela protiv spolne slobode, silovanja maloljetnice, 38-godišnji organizator glazbenih događaja s zadarskog područja osuđen je na županijskom sudu na kaznu zatvora od pet godina. Taj je Zadranin maloljetnicu s kojom nije bio u vezi spolno zlostavljao prije tri godine.

Maloljetnica je tada bila povremeni konzument droge, a tijekom njihova ranijeg dugotrajnog druženja manipulirao je njome i iskorištavao njene obiteljske probleme. Tvrdio joj je da će je naučiti pjevati i naći joj angažman u bendu, a na dan spolnog zlostavljanja obećao joj je da će joj dati 300 kuna. Sve se odvijalo u kasnim poslijepodnevnim satima prije tri godine u stanu u centru grada, a maloljetnica se othrvala udarcem u napadača.

Nakon kaznenog djela izjednačenog sa silovanjem maloljetnica se liječila uslijed psihičkih problema. S još dvadesetak maloljetnica održavao je preko društvenih mreža chat kontakt pišući im perverzije.

>>Brutalno silovao djevojku (19) i tukao je dok nije završila u bolnici

>>Britanski vojnik u Austriji silovao šestogodišnjakinju

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
  • Avatar sol
    sol:

    opet, se nezna, tko je tifus, da se druga, djeca mogu, cuvati, skrivate ga, bando odurna, cure, zene, pri ruci morate imati britvu, i cak, rijeseno za sve vremena, a obavezno ga baciti, da mu ga ne sasiju, ja imam, ... prikaži još! djedovu, finu britvu, zaljepim je flasterom, za nedaj boze