Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASILA SE POLICIJA

Maloljetnici maltretirali mladića u Koprivnici: Šamarali su ga i tjerali da uzvikuje 'Dinamo'

Ilustracija
Patrik Macek/PIXSELL
12.01.2024.
u 19:20

"Protiv maloljetnika će zbog počinjenja kaznenog djela 'Nasilničko ponašanje' biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i obavijest nadležnom zavodu za socijalni rad", navela je policija

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je danas kako su policijski službenici, nastavno na zaprimljenu informaciju i medijski napis, proveli kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika s koprivničkog područja. Kako je pojašnjeno, sumnja se da su 24. prosinca na području Koprivnice na štetu 20-godišnjaka počinili kazneno djelo "Nasilničko ponašanje".

"U događaju 20-godišnjak nije zadobio ozljede, a protiv maloljetnika će zbog počinjenja kaznenog djela 'Nasilničko ponašanje' biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i obavijest nadležnom zavodu za socijalni rad", navela je policija.

Portal ePodravina objavio je detalje događaja te naveo kako su maloljetnici šamarali mladića, maltretirali ga, tjerali za uzvikuje "Dinamo" te na društvenim mrežama objavljuje ono što oni žele. Snimku su širili društvenim mrežama, a ePodravina navodi kako je dobila informaciju da je mladić autističan. 

VIDEO Pogledajte kako privode huligane u Vukovaru: Osumnjičeni za napad na maloljetnike, a sad skrivaju lice

Komentara 3

PR
prajdali100
19:51 12.01.2024.

Batina je iz raja izašla ! Ti dripci nikada nisu dobili " po tamburi" pa su se osilili.

ST
sttipe
19:46 12.01.2024.

Kakvi to ljudi navijaju za dinamo??? Torcida bi ovakve smradove sama kultivirala da ju ne sramote!! besne bosanske bekrije, se ne može osramotiti!

Avatar Idler
Idler
19:45 12.01.2024.

Viš ti to, znači i maloljetni moreju bit problemarični...al sam ak drukaju za Dinamo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije