Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća na kutinskom području

Maloljetnica koja je pala s električnog romobila prevezena u Klaićevu: 'Sada je stabilno'

Zagreb: Električni romobil je prijevozno sredstvo kojeg vole djeca i odrasli
Igor Soban/PIXSELL
Autori: Danijel Prerad, Hina
02.09.2023.
u 20:03

Petnaestogodišnjakinja je zadobila kraniocerebralnu ozljedu s prijelomom kosti, ranama na glavi, brojne oguljotine i nagnječenja tijela i ekstremiteta, rekao je Hini ravnatelj Klinike Goran Roić.

Danas, 2. rujna oko 9 sati u mjestu Stupovača na kutinskom području, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom, priopćila je policija. Do nesreće je došlo kada je maloljetnica upravljala električnim romobilom, bez korištenja zaštitne kacige te je izgubivši nadzor nad romobilom pala i teže se ozlijedila.

VEZANI ČLANCI:

Petnaestgodišnjakinja koja je zbog teških ozljeda zadobivenih pri padu s električnog romobila u subotu prevezena s područja Kutine u Kliniku za dječje bolesti u Zagreb, pri svijesti je, stabilnih vitalnih parametara i nije vitalno ugrožena, doznaje Hina iz Klinike.

Djevojčica je teško ozlijeđena pri padu s električnog romobila jutros oko 9 sati u mjestu Stupovača na kutinskom području. Primarno je bila zbrinuta u Općoj bolnici Sisak, te je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u Kliniku za dječje bolesti Zagreb.

Petnaestogodišnjakinja je zadobila kraniocerebralnu ozljedu s prijelomom kosti, ranama na glavi, brojne oguljotine i nagnječenja tijela i ekstremiteta, rekao je Hini ravnatelj Klinike Goran Roić.

Smještena je na Neurokirurškom odjelu, upravo je napravljen kontrolni CT mozga i neurokirurški klinički pregled, pri svijesti je, u kontaktu, stabilnih vitalnih parametara i nije vitalno ugrožena, dodao je Roić.

Komentara 4

DU
Deleted user
17:39 02.09.2023.

Kad bi bar postojao neki zakon koji bi spriječio divljanje na električnim skuterima...

NO
Normalni1
18:10 02.09.2023.

To je ludorija oni su opasnost za sebe i druge. Ko god nema vozačku ne bi smio to vozit.

Avatar HighHopes
HighHopes
21:39 02.09.2023.

Nedavno u susjedstvu osmogodišnjak se električnim romobilom zabio u auto koji je izlazio s parkinga, na sreću nije se ozlijedio. Roditelji mu isti dan dozvolili da se i dalje vozi, još troje djece iste dobi se vozi, svi imaju svoj el. romobil. Divljaju maksimalno i pale gume usred dječjeg parka. Kad se toj djeci nešto dogodi, zanima me koga će ti roditelji kriviti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije