Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj provale

Maloljetni provalnik policajcima bježao preko krovova zgrada

krovovi
Saša Miljević/PIXSELL
12.04.2010.
u 12:14

Petnaestogodišnjak, štićenik Doma za odgoj djece i mladeži, pokušao je provaliti u Puljankinu trgovinu. Kad je uhvaćen, prevezen je na psihijatriju.

PULA - Pune ruke posla imali su pulski policacji s 15-godišnjim štićenikom Doma za odgoj djece i mladeži koji je u petak pokušao provaliti u Puljankinu trgovinu u Švalbinoj ulici.

Policajci ga po dolasku u trgovinu nisu zatekli, ali su primijetili kako bježi preko krovova okolnih zgrada. Područje je opkoljeno, nakon čega je mladi provalnik uočen u trgovini Brionka.

Policajci su mu naredili da se preda, no on je nastavio bježati. Pronađen je na stubama zgrade u Flanatičkoj ulici, gdje je dospio nakon što je razbio staklo na vratima.

Policajci su mu vezali ruke, međutim, on se nije smirivao, pa su mu vezali i noge. Naime, zbog krhotina stakla postojala je opasnost od ozljede.

Prevezen je na psihijatriju. U subotu je u nazočnosti odgajatelja Doma obavljeno kriminalističko istraživanje, nakon čega je podnesena prijava zbog dva pokušaja provale.

Komentara 2

OB
-obrisani-
16:25 12.04.2010.

slabo odrađeni maturalni rad štičenika,uzgleda da će imati popravni u jesenskom roku...

ZL
Zlatko72
09:22 13.04.2010.

treba to staviti da radi pa se nebude tako ponasal

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije