Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARAŽEN KORONAVIRUSOM

Malo slavonsko mjesto tuguje za svojim liječnikom: 'Snimka pluća je bila stravično loša'

Općina Čačinci
02.12.2020.
u 14:33

Stevo Vejić bio je omiljeni član zajednice

Lokalni liječnik Stevo Vejić iz općine Čačinci zaražen koronavirusom umro je u KBC Osijek. 

- Prošlog je ponedjeljka hitno odvezen u bolnicu. Stanje mu je bilo toliko loše da je bio gotovo dezorijentiran. U bolnici su mu napravili snimku pluća koja je bila stravično loša. Prevezen je hitno u respiracijski centar u Osijeku, gdje je nažalost i preminuo - rekla je za Dnevnik.hr Željka Perić, liječnica koja je doktora Vejića i mijenjala u ordinaciji.

Ona je ispričala kako je Vejić bio omiljen član zajednice, te da su ga svi poznavali. 

- Više od 25 godina nesebično je brinuo, liječio, suosjećao i bio prijatelj svakom svom pacijentu. Izgubili smo ljudsku i intelektualnu veličinu koju smo često uzimali zdravo za gotovo, a koju će biti jako teško zamijeniti. Dragi mještani općine Čačinci, dragi pacijenti i prijatelji doktora Steve Vejića, svi koji se niste uspjeli oprostiti od dragog nam doktora, a željeli biste mu uputiti još nekoliko riječi, moći ćete ih upisati u Knjigu žalosti koja će biti izložena u Hrvatskom domu kulture u Čačincima od 01.- 02. prosinca 2020.godine u vremenu od 9 do 16 sati - navodi se na službenim stranicama općine. 

Zbog epidemioloških mjera, posljednji ispraćaj će biti u krugu obitelji.

VIDEO: Markotić objasnila koje su moguće teške posljedice bolesti COVID-19

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

BH
Bunjevac=Hrvat
14:41 02.12.2020.

Duboka i iskrena sućut!Neka ga Gospodin nagradi u vječnosti za sva dobra koja je u životu činio drugim ljudima.

Avatar Aristarh
Aristarh
15:31 02.12.2020.

Hrvatski branitelj je bio. Ranjen na fronti. Čestiti srbin. Neka ti je laka hrvatska zemlja Stevo.

DA
damascus
15:28 02.12.2020.

Počivao u miru Božjem. Ali moram napomenuti da i danas gledam u Zagrebu, oholost i bezobzirnost dijela naroda koji nosi po dućanima maske ispod nosa, u tramvaju isto ili čak i nemaju maske. Ne vjeruju u koronu, ili namjerno prkose zato što je to in,i zato šti im se to omogućava, a zato što oni ne vjeruju ostali trebaju trpjeti. Mislim da su kazne preblage, a u Parizu takve tretiraju pendrecima. I to je kazna, možda za takve naujuvjerljivija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije