Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priotehničari istražuju

Malmo: švedska policija ustrijelila muškarca na glavnom kolodvoru

Ilustracija/švedska policija
Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS/PIXSELL
10.06.2019.
u 12:17

Policijski glasnogovornik rekao je kako je pozvan tim pirotehničara kako bi istražili mjesto incidenta, dodajući kako je prerano kazati je li događaj povezan s terorizmom.

Švedska policija ustrijelila je i ozlijedila u ponedjeljak muškarca na glavnom kolodvoru u Malmou, na jugu Švedske, nakon što je pokazao "prijeteće ponašanje", priopćili su iz policije.

Kolodvor u centru Malmoa, glavno središte željezničkog prometa u regiji, evakuiran je uslijed incidenta. Osim muškarca koji je ustrijeljen, nitko nije ozlijeđen. Pružena mu je hitna medicinska pomoć, kazala je policija u priopćenju.

Policijski glasnogovornik rekao je kako je pozvan tim pirotehničara kako bi istražili mjesto incidenta, dodajući kako je prerano kazati je li događaj povezan s terorizmom.

Komentara 5

AL
altruist
14:40 10.06.2019.

Bio neki dan u Malmou. Treba tamo otici Remi iz Elementala da nam objasni kako je super.

AE
aerosol
14:16 10.06.2019.

Mulci, umjesto kad su ga ustrijelili da su ga i ovjerili, oni ga odvezli u bolnicu. Sad ima sanse i za popravni, a tad im nitko ne garantira da ce i sami izvuc zivu glavu. Taj koji se odlucio za terorizam, taj je spreman i da umre samo da pobije sto vise ljudi.

Avatar Matteo1200
Matteo1200
13:28 10.06.2019.

Malmo je slika i prilika onoga što čeka cijelu Evropu ako političari nastave sa suludom politikom dovlačenja afroazijskih divljaka i nitko me neće uvjeriti u suprotno https://www.express.co.uk/news/world/750617/Jihad-Migrant-gang-Sweden-war-zone-NYE-celebrations https://www.ilfoglio.it/esteri/2018/09/05/news/in-svezia-il-multiculturalismo-si-e-trasformato-in-una-war-zone-l-utopia-in-crisi-212349/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije