Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRILAGOĐENO
Povratak na članak

Mali kondomi za 12-godišnjake

Istraživanje je provela federalna komisija za zdravlje djece i mladih, a sudjelovalo je 1480 djece, uzrasta od 12 do 14 godina. Njih 90 posto je tom prilikom tvrdilo da ima redovite spolne odnose.

Komentari 3

Avatar m_m
m_m
16:16 04.03.2010.

Konačno moj broj!

VL
ST
stijef
17:28 04.03.2010.

no, hvala bogu, da je netko u stanju prevaliti preko usta da se klinci nece ponasati kao \"djevojcice\" i \"djecaci\" ako ih takvim nazivamo do 18-te godine :-(

VL
Avatar punkufer
punkufer
11:47 05.03.2010.

Kreteni. Situacija u kojoj su mladi na Zapadu sada - ogroman broj maloljetničkih trudnoća, porast broja zaraženih spolnim bolestima, nemoral i prostitucija su rezultat tzv. liberalnog odgoja i ovakvih postupaka. Za djecu je da se igraju, da idu u školulu i slušaju roditelje, a ne da se tako emotino i duhovno nezreli upuštaju u spolne odnose. To samo vodi do obiteljskih i osbnih tragedija te moralnog i svakog drugog srozavanja društva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.