Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na kućnom pragu

Malezijski diplomat na sudu zbog obavljanja nužde na otvorenom

sudnica
Foto: DPA/PIXSELL
04.12.2015.
u 10:10

Sada već bivši malezijski vojni ataše optužen je za seksualni napad i izveden u petak pred sud u Wellingtonu

Malezijski diplomat završio je na sudu nakon što je prijavljen da je obavljao nuždu na kućnom pragu jedne žene na Novom Zelandu a potom se polugol ušetao u njezinu kuću.

Sada već bivši malezijski vojni ataše optužen je za seksualni napad i izveden u petak pred sud u Wellingtonu. Objasnio je da je u kuću ušao gol od pojasa nadolje kako bi se oprao, prenose lokalni mediji.

Muhammad Rizalman (39) pozvao se na diplomatski imunitet i napustio je Novi Zeland nakon uhićenja u svibnju 2014. U zemlju se vratio u listopadu kako bi se suočio s optužbama.

Njegova žrtva Tania Billingsley, tada 21-godišnjakinja, bila je sama u spavaćoj sobi i gledala film kada je Rizalman ušao razodjeven. Billingsley je počela vikati i tjerati ga van te je pozvala policiju.

On je kazao kako je mislio da mu se smiješila u lokalnom samoposluživanju i da ga je tako pozvala pa ju je pratio do kuće.

"Mislio sam da će pripremiti nekakvu hranu i pozvati me i potom razgovarati o mojim problemima", kazao je Rizalman odbacujući mogućnost da je obavljanje nužde na njezinu kućnom pragu bilo dio nekog magijskog rituala kojim ju je htio očarati.

>> Sjedio na klupi za pričuve kada ga je uhvatila nužda. Pogledajte što je napravio...

Komentara 1

KA
Kameni
17:07 04.12.2015.

U kuranu pise da se i mala i velika nuzda moze obaviti na kucnom pragu nevjernika a za ucinjenu dobrobit ce izvrsilac biti nagradjen od proroka Muhameda. prorok Muhamed nije ocigledno bas navjicniji licnoj higijeni i higijeni prehrambenih proizvoda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije