Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenio smjer
Povratak na članak

Malezijska vojska ušla u trag nestalom avionu?

Šef malezijske policije Khalid Abu Bakar rekao je kako istražuju sve mogućnosti

Komentari 7

Avatar superhik74
superhik74
18:46 11.03.2014.

A gdje su oni Americki sateliti sto sve "vide" i iz svemira "citaju novine" na Crvenom Trgu u Moskvi, kako to da ne mogu vidjeti niti avion Boeing 777 koji je malo veci od slova u novinama.

VL
Avatar Ross_Komersant
Ross_Komersant
16:14 11.03.2014.

Upali su u 4 dimenziju... prostorno-vremenski rascep : ) živi su al im nema nazad LOL Najveći fazon je taj da avion uopšte nije sletio i more..nego je otet i negde prizemio po narađenju , a svi putnici su taociici su taoci za neki mnogo krupniji teroristički događaj koji se sprema .Služiće za ucenu , naravno ... Ne može biti da nema aviona odnosno njegovih krhotina bilo gde... to je naučna fantastika.. Koliko dugo pod vodom telefoni ( sati i dani prolaze) mogu ostati punih baterija i da uopšte funkcionišu...???

VL
KO
Kora
22:35 11.03.2014.

Stvarno - misterij, kako kaže cnn. Tko zna u kojoj dimenziji se nalaze i što im rade mali zeleni.

VL
GI
goran.ivancic.35
15:43 11.03.2014.

Pa nesto nije stimalo?Nemoguce da cijela vojska pretrazuje morsko dno,a sonar ne nalazi metalne dijelove?Malo cudno?I na koji ste nacin ugledali avion na radaru nakon 90 minuta od nestanka?

VL
KO
kompjuter
15:44 11.03.2014.

ovo sa zvonjavom mobitela po mome nije toćna jer netko tu muti ili želi od obitelji netko da pojača bržu potragu,svi znamo da ima alat za kompjuter kojeg povežeš svoj pametni mobitel s njim i odmah otkriješ di se nallazi mobitel tj.ta osoba,znači da ovo ne stoji jer onda bi odmah locirali te mobitele jer tu je mala pogreška di je točno mobitel,svi znamo da je tehnika danas moćna a ovak sumnjam u istinu

VL
DU
Deleted user
14:54 11.03.2014.

ahahaa, gdje je komentar, ahahaaaa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.