Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestala

Malenu Bellu traže već dva dana

Foto: Privatni album
1/2
13.06.2018.
u 20:52

Saznali su da su Bellu dva dečka nosila prema Jakuševcu, no potraga je bila bezuspješna. Ako imate informacije, nazovite 091/17-28-913 ili 092/19-63-106

Malena Bella iskoristila je neopreznost majstora i pored njega izišla kroz vrata prizemnog stana u Dugavama. Kako u tom trenu vlasnici nisu bili kod kuće, ne zna se u kojem smjeru je krenula.

Već dva dana bezuspješno ju traže, a jedina informacija koju vlasnici zasad imaju je da su viđena dva srednjoškolca kako je nose prema Jakuševcu.

- Rekli su nam da jedan dečko ima obrijanu glavu sa strane, a kosa mu je na vrhu svezana u rep, drugi je crnokosi. Imali su ruksake na ledima. Pretpostavljamo da su iz Jakuševca i da Gomboševom prolaze kad idu iz škole - kaže jedan od vlasnika.

Bella je udomljena prije nekoliko dana, još nije čipirana, a u trenu kad je nestala nije imala ni ogrlicu. Odaziva se već pomalo na svoje ime. Ako je primjetite, ili primjetite dečke koji odgovaraju opisu, vlasnici mole da im javite na 091/17-28-913 ili 092/19-63-106.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije