Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna akcija

Malenom Stjepanu hitno je potrebna pomoć

stjepan borko
Privatni album
18.06.2013.
u 09:18

Stjepan ima tumor na malom mozgu i dosad je prošao 12 kemoterapija, 32 zračenja....

Maleni Stjepan Borko bio je veselo i nestašno djete sve dok mu 10. veljače lani nije dijagnosticiran tumor na malom mozgu. Obitelj je bila u šoku i dječak je iz Opće bolnice u Sisku hitno prebačen u zagrebačku Klaićevu bolnicu. 

- Umjesto da nam kažu da je OK,  liječnik nas upozorava da je još gore. Tumor je metastazirao i nemamo puno vremena, napisala je dječakova majka na stranici Pomoć za Stjepana Borka koja prikuplja pomoć za dječaka. 

 - Uslijedilo je nekoliko operacija i Stjepan nije imao vremena za oporavak jer je odmah bilo potrebno provest kemoterapije. Šanse za oporavak su bile jako male.  Ležao je nepomično i nije govorio. Nakon sedam mjeseci počinje pričati polako se oporavljati. Obavio je 12 kemoterapija, 32 zračenja....

Iako se dječačiću bila vratila snaga i sve je upućivalo na to da je pred njim siguran oporavak, stigla je strašna vijest. Bolest se nije povukla nego proširila. 

- Borba se nastavlja i sada nam je potrebna velika i hitna pomoć kako bi se to dijete moglo dalje uspiješno liječiti, poziva obitelj. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije