Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REFORMA PRAVOSUĐA
Povratak na članak

Malenica odgovorio na Dobronićeve kritike: Drugačije bi mislio da ima uvid u aktivnosti ministarstva

Rekao sam da slažemo jedan mozaik. Svjesni smo izazova i s njima se kontinuirano nosimo. U sve naše aktivnosti je uključena i sudbena vlast i zajedno radimo kako bi se riješili izazovi koje imamo u resoru'', naglasio je.

Komentari 6

BE
Beee
17:28 11.02.2022.

Klempavi partijski potrčko kva kva

VL
Avatar kastanjer2
kastanjer2
17:27 11.02.2022.

Jedan mozaik koji polako slažemo. Vrag odnija prišu. Samo polako nemojte se umoriti.

VL
IC
ICCO
17:28 11.02.2022.

Ovo dijete od ministra izaziva podsmijeh I kad šuti a dvostruko kad progovori.

VL
PH
Petarstijena-HR
17:28 11.02.2022.

Sudstvo vam uopće ne funkcionira niti postoji u praksi vladavina prava,to je u Hr samo na papiru.Što se Dobronić ekvivalent vojnika u vojsci ima buniti na planove i strategiju koju u vojsci planira general.Ja bih prije rekao da u sudstvuu postoje otpori i neposlušnost " zapovjedniku" da se čini sve da se reforme prema EU sabotiraju. To je uništavamo zadnjih 30.g do temelja,politika birala suce poslušnike,i kako su radili tako su državu i uništili...žali Bože poginule u ratu,i tko se išao boriti....

VL
PH
Petarstijena-HR
19:24 11.02.2022.

Imovinske kartice sudaca su jako sporne,preko toga se ne smije prijeći,EU je jako upoznata s tim i informirana o čemu se tu radi,očekuju se potezi Ministarstva pravosuđa..U prosijeku imovina ide iznad 2-3 mil kn,što je vrlo sumnjivo i upitni izvori zarade..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.