Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR PRAVOSUĐA
Povratak na članak

Malenica nakon objavljenih rezultata nadzora: Hrvoj Šipek i Marušić ostaju na svojim dužnostima

Malenica je također osudio internetsku stranicu „Hrvatske izdajice“, koja se pojavila s logom omče za vješanje i fotografijom premijera Andreja Plenkovića, a bila je hakirana prije gašenja u srijedu navečer.

Komentari 4

TM
trade_mark
14:51 02.12.2021.

koja prčija od hadezeovske države!

VL
Avatar Bongozg
Bongozg
14:29 02.12.2021.

Jedini koji je dobio pedalu je Ortynski, i to zato sto je radio svoj posao, odnosno jer nije shvatio kako ga treba “raditi”

VL
SP
Split71
14:57 02.12.2021.

ja sam to jučer popodne zna...hahahhaha

VL
WI
wisnja7
17:30 02.12.2021.

Ma bravo za HDZ Nadali smo se da će konačno postupiti ispravno i sankcionirati one koji ne rade svoj posao, ali naravno to je HDZ ništa od poštenja. A gospon Ministar Malenica doista bi se trebao educirati o temi kojuu iznosi u javnost ko dečko u prvom osnovne kad ga prozove učiteljica neki puno pričaju pa ne kazu nista. Korupcija, uhljebljenja, idu dalje. To nemreš iskorijeniti dok je HDZ na vlasti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.