Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka operaciju
Povratak na članak

Malena Stephanie bit će operirana 10. ili 15. listopada

Liječnici žele potpuno sanirati infekciju zbog koje je Stephanie jučer dobila temperaturu i tek tada obaviti operativni zahvat

Komentari 1

OK
okvardz
11:06 04.10.2012.

Malenoj zelim sve naj bolje!!!!!!!!!!!Mami i tati pitanje sta bi napisali da se je kodnas odgodila operacija dali bi to razumjeli kao sto razumiju u Americi ili bi pljuvali po nasim lijecnicima koji su cak i bolji strucnjaci nego Ameri.Pisati da nasi lijecnici nisu nista poduzeli je velika sramota za njih samo moraju racunati da se jednoga dana moraju vratiti nazad u Hrvatsko i pitam se kome ce prepustiti lijecnicku brigu o malenoj ako nasi doktori nisu dobri (losi i nemaju pojma)???????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.