Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'STIGLI SMO!'

Malena Lava stigla je u SAD na liječenje. Mama Petra poručila: 'Bilo je teško, ali smo sad tu'

Zagreb: Malena Lava Petrušić s obitelji putuje na liječenje u SAD
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/4
27.04.2023.
u 18:56

Lava je u bolnici kod neurologa sljedeću srijedu, a do tad nam ostaje naviknuti se na ovaj gigant od grada koji doslovno nikad ne spava, smjestiti se i čekati odlazak u bolnicu, poručila je Lavina majka Petra

Stigli smo! - oglasila se majka malene Lave koja je krenula put SAD-a nakon što je obitelj uspjela skupiti potreban novac za lijek i liječenje u kalifornijskoj bolnici. Lava, koja boluje od spinalne mišićne atrofije tipa 2, u Hrvatskoj nije uspjela dobiti lijek koji joj može pomoći da prohoda, stoga je obitelj odlučila pokrenuti humanitarnu akciju kojom je u samo 25 dana skupila 2,4 milijuna eura. 

''Bilo je dugo i teško, preko 20 sati putovanja, ali sad smo tu'', poručila je majka Petra Petrušić putem Facebooka. ''Jet lag je klince oprao pa smo pola noći bili budni, a kod nas je sad rano jutro. Sve nam je nešto naopako, ali naviknut ćemo se kroz par dana. Lava je u bolnici kod neurologa sljedeću srijedu, a do tad nam ostaje naviknuti se na ovaj gigant od grada koji doslovno nikad ne spava, smjestiti se i čekati odlazak u bolnicu!'', poručila je majka. 

Djevojčica će s roditeljima u Los Angelesu biti barem četiri do šest mjeseci kako bi je liječnici mogli nadzirati nakon primanja lijeka. ''Nismo se nadali da ćemo skupiti novac u 25 dana, zahvalni smo svim ljudima koji su nam pomogli i omogućili da ovo postane naša realnost", ispričala je ranije Lavina majka.

>> VIDEO Mala Lava putuje u SAD na liječenje: 'Nismo očekivali da će se novac skupiti u svega 25 dana'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije