Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Malena je dvije godine provela na ulici, vrijeme je za sretniji život

Malena
Foto: Privatni album
1/4
23.02.2016.
u 14:45

Kad je stigla u privremeni dom, Malena je bila preplašena i divlja. Dvije godine života na cesti ostavile su traga.

Malena je na cesti došla na svijet, na cesti se i štenila i gledala svoju djecu kako ugibaju. Snalazila se za hranu i bježala od ljudi. Jer od njih je dobivala samo udarce u prolazu, nitko joj nije pokazao da ljudska ruka može biti topla i nježna. I tko zna kako bi se priča o Malenoj završila da se među prolaznicima nije našla i ona, žena velika srca. Zastala je i nahranila je. I tako svaki dan, mjesecima, nadala se da će Malena skupiti hrabrosti i prići bliže.

- Kad je vidjela da tako neće ići, gospođa me nazvala i tražila pomoć. Kujicu smo lovile tri dana i na kraju uspjele – priča jedna od volonterki. U privremenom domu uz tetu čuvalicu Malena se brzo opustila. Umiljata je, veseli se svakome tko dođe, mazi se, a najviše voli uvući se u krevet.

Za Malenu traže dom u kojem će konačno pronaći sreću, dolazi cijepljena, čipirana i sterilizirana. Za ostale informacije zovite na 091/57-75-539.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije