Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.01.2014. u 12:00

Tako ćemo, bez previše oranja i kopanja, nakon što su nas uvjeravali da ćemo postati mala Švicarska, sada postati mala Norveška.

Ivan Vrdoljak, ministar gospodarstva, otpustio je sve verbalne kočnice i Slobodnoj izjavio da su “realne šanse da Hrvatska postane energetski div regije, ako ne i Europe“. Uvjeren da u jadranskom podmorju imamo daleko više plina i nafte nego što nam treba, Vrdoljak Hrvatsku unaprijed vidi u poziciji “male Norveške“, jedne od najbogatijih zemalja svijeta.

Tako ćemo, bez previše oranja i kopanja, nakon što su nas uvjeravali da ćemo postati mala Švicarska, sada postati mala Norveška. Ako se kao i svi lijepi snovi i ovaj ne raspline – u nedostatku plina.

HTV podučio prvašiće kako napisati riječ ‘sexy’

Sinišu Reberskog, kaligrafa pismoznanca sa zagrebačke ALU, angažirao je HTV da za potrebe priloga u Dnevniku objasni kako će ubuduće djeca u prvom osnovne učiti rukopisno pismo po novom pravopisu.

Nakon što je Reberski uvodno objasnio neke novine u pisanju velikog slova S koje je dosad pisano vrlo slično velikom slovu I, naš se kaligraf dohvatio krede i na školskoj ploči pred kamerama savršeno ispisao neka slova. Uz spomenuto S, dopisao je malo pisano e, x i y. Vrlo seksi, nema što.

Mladi misle glavom za šansom, a ne trbuhom za kruhom

Zoran Milanović, premijer, dao je u Saboru svoj doprinos objašnjenjima zašto mladi i obrazovani napuštaju Hrvatsku. “To je veliki gubitak, ali nije to trbuhom za kruhom, nego glavom za šansom!“ Nema šanse da ostanu ovdje.

Građanima je bilo bolje kada su svi hodali kao napušeni

Petar Lovrić, predsjednik Udruge malih i srednjih poduzetnika pri HUP-u, na presici je iznio svoje viđenje ekonomije pri čemu je po njemu najvažnije stvoriti optimistično ozračje. Bit je ekonomije u tome kakve poruke šaljete, objasnio je poštar Lovrić i kao pozitivan primjer ekonomske politike podsjetio na Antu Markovića, jugoslavenskog premijera koji se u proljeće 1989. suočio s inflacijom od 1000 posto.

“Ante Marković u tri je minute okrenuo cijeli narod i sutradan smo hodali svi kao napušeni“, oduševljeno se prisjetio Lovrić koji se očito i sam osjetio “haj“. Što se čeka, slijedimo Urugvaj i Colorado, legalizirajmo marihuanu pa će država napuniti proračun, a svi ćemo hodati napušeni.

>>Radić bi završio karijeru na Pelješkom mostu

>>Prerastao je čokoladice, a želio je životinjsko carstvo

Komentara 6

CA
campa
12:48 23.01.2014.

Obečanjem da će Hrvatska postati mala Švicarska dogodila se pljačka u privatizaciji.Da li sad pronalaskom plina i nate i obečanja da će Hrvatska postati mala Norveška predstoji isti scenarij gdje će politička elita raskrčmiti otkriveno bogatstvo.Nemam ideju kako će se nazivati Hrvatska kad se pokuša prodati još preostalo prirodno bogatstvo a to je voda. Ovo govorim jer ne vjerujem da će ijedna politička opcija raditi u korist večine građana jer po već viđenome prodat će nas za šaku dolara.

HA
hazra
14:03 23.01.2014.

Hrvatska,mala Norveska! Na nu, za pocetak godine, vic godine!

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
14:22 23.01.2014.

Vrdoljak samo prodaje maglu sa naftom i gasom u Jadranskom moru . Sredozemlje je puno gasa i nafte , nase more je samo jedan zaljev sredozemskog, najčistiji, i neznam tko ce dozvoliti da se zagadjuje busotinama a od kojih narod Hrvatske nece imati bas nista . Vrdoljak i drugovi bi nam jos povecali cijenu i gasa i nafte, a opet bi profitiralo samo par njihovih uhljeba . Ovo je slučaj za Mirelu Holy i zanima me njezino mišljenje .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije