Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opsežna istraga

Mala Maddie možda je još živa, pogledajte kako sada izgleda

Madeleine McCann (1)
AFP/Pixsell
Autori: mvi/VLM, T.L./VLM
25.04.2012.
u 12:59

U stvaranju fotografije sudjelovali su i Maddieini roditelji. Od njezina nestanka iz apartmana u portugalskom odmaralištu prošlo je pet godina

Postoji mogućnost da je Madeleine McCann još uvijek živa, javlja BBC, a kako bi nastavak potrage za sada devetogodišnjom Maddie bio što uspješniji, britanska policija napravila je računalnu projekciju kako bi djevojčica mogla izgledati danas.

U stvaranju fotografije sudjelovali su i njezini roditelji.

Podsjetimo, malena Maddie, tada četverogodišnjakinja iz Rothburyja, nestala je 2007. iz apartmana ljetovališta u Portugalu u kojem je obitelj McCann bila na odmoru.

Komentara 3

TO
toni0705
13:45 25.04.2012.

Stvarno sam mislio da je pronađena, da je živa, a oni tek napravili računalnu projekciju. Halo ljudi, pa ne možete takve naslove davati!

DU
Deleted user
14:07 25.04.2012.

koga boli kyrac za malu \"madi\". sto morate biti svakome podguzne muhe. da je to neko hrvatsko dijete englezi ne bi objavili kad se to dogodilo, a kamo li da litaju po novinama nekoliko godina poslije.

RE
reason
14:16 25.04.2012.

Ne znam po čemu izrada projekcije znaći da je \"možda još živa\". Ngo, meni je apsolutno nejasan taj fenomen te curice.. piše se o njoj kao da je jedino nestalo dijete ikada! Znate li koliko djece dnevno u svijetu nestane??? Prema nekim podacima SAMO U USA DNEVNO NESTANE 2000 DJECE!!! Ne želim ispasti bešćutan ali s obzirom na te podatke piskaranja o ovoj malenoj su potpuno neshvatljiva..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije