Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maković o v. lončar:
Povratak na članak

Maković: "Uvrijedila me napisavši da sam gangrena hrvatske kulture"

Vitomira Lončar, koja je tužila Makovića za uvredu i klevetu, danas je u sudnici poručila da se ne osjeća krivom

Komentari 4

AL
alapača
22:25 05.11.2012.

navijam za Bucku. onaj mi se ne sviđa.

VL
VN
van ness
07:34 06.11.2012.

Ovaj Makovic je gdjekad kao nezreli djecarac - ucas ga nesto zagrije do ushicenja ili obratno - baci mu koplje u trnje...Sjecam se kakvim je biranim rijecima govorio o Stimcu kao potencijalu za celnika HNS - o poznavanju nogometanja, o opcoj kulturi, o sintagmi, o perfektnoj recenici i jezicnoj bisernici...Domalo jezicni genij... No, vjerujem da se pocesao po glavi kad mu je Igor u tor iste bivse drzave ugurao Cese i Poljake...Mislite, bio je to lapsus!? Ne, on je Zvonkecu porucio da ne hvali konja kojeg nije jahao...I da se cuva ushita!

VL
MI
misho32
10:27 06.11.2012.

svaka čast Vitomiri koja se je usudila suprostaviti toj bahatoj gangrani hrvatske kultura.Taj si je umislio da može raditi što god ga je volja i da nikome ne odgovara a najmanje hrvatskom narodu

VL
OB
-obrisani-
22:28 06.11.2012.

Pogriješila je: ovaj nije gangrena nego puno zločudnija i neizlječiva bolest koja se uvlači u sve pore života, pa i u one o kojima nema pojma!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.