Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo

Makedonski MUP opovrgnuo da je pronašao DNK ubojica

'Two policemen search the field on April 13, 2012 where were found five dead bodies by a local fisherman late on April 12, in the village of Smiljkovci, near the capital Skopje. Five men were found sh
'ROBERT ATANASOVSKI'
26.04.2012.
u 09:25

MUP smatra da je objava netočnih informacija o pronalasku u medijima štetna za tijek istrage te da ona može koristiti počiniteljima zločina u prikrivanju tragova i skrivanju.

Makedonska policija demantirala je da je pronašla DNK profile ubojica koji su prije dva tjedna smaknuli pet osoba u blizini Skopja, prenosi Blic. MUP smatra da je objava netočnih informacija o pronalasku u medijima štetna za tijek istrage te da ona može koristiti počiniteljima zločina u prikrivanju tragova i skrivanju.

Poručeno je i da su analize i vještačenja u tijeku, dok je državni tužitelj Ljupčo Švrgovski također potvrdio da se poduzimaju sve potrebne mjere za pronalazak odgovornih za zločin.

– Imamo dobre tragove i mislim da ćemo riješiti slučaj – kazao je Švrgovski koji je ponovio da iza ubojstava pokraj Smiljkovskog jezera 13. travnja ne stoji mafija.

Komentara 3

OB
-obrisani-
11:19 26.04.2012.

Bojim se da će teško otktiti počinitelje jer su profići,a nisu ostavili tragove,

KA
karlo2011
11:35 26.04.2012.

99.99% jadne mladiće su ubili oni koji su zbrisali na kosovo samo makedonci se plaše da to objave radi mogućeg građanskog rata. vladajućima u makedoniji ko i kod nas u hr nije stalo do pravde i pravednog zakona već do očuvanja njihovih fotelja i debelih plaća.

OB
-obrisani-
14:46 26.04.2012.

slušam jučer makedonskog novinara koji javno govori kako je greška kod makedonaca i makedonske vlade jer mladi albanci u školama uče makedonski jezik a makedonska deca ne uče albanski jezik....... daklem....tu smo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije