Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS U SKOPJU

Muškarac nosio majicu s natpisom 'Za dom spremni'. Ozlijeđene 102 osobe!

Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
28.04.2017.
u 09:47

Pripadnik osiguranja u jednom je trenutku izvadio pištolj kako bi smirio prosvjednike, no usprkos tome u dvorani je došlo do tučnjave.

Makedonska policija navodi kako su u kaosu koji je u četvrtak navečer zavladao u parlamentu ozlijeđene 102 osobe, a među njima su tri zastupnika i 22 policajca.

24sata pišu kako je među huliganima koji su uletjeli u parlament u Skoplju ušao i muškarac s majicom s natpisima HOS-a "Za dom spremni".

Jasminka Čabukovska, direktorica Klinike za kirurške bolesti ''Sveti Naum Ohridski' rekla je kako je u Sobranju ozlijeđeno 45 osoba, a među njima su trojica policajaca i pripadnika osiguranja. Četiri osobe zadržane su na liječenju, javlja Blic.

1/12

Pristaše VMRO-DPMNE-a upali su u Sobranje nezadovoljni izborom Talala Xhaferija za predsjednika parlamenta. Tada je došlo do velikog sukoba. Predsjednik Demokratske partije Srba u Makedoniji, Ivan Stoilković, rekao je kako se u Sobranju dogodio ''pokušaj puča'' te da je situacija eskalirala zbog intoniranja albanske himne

Pripadnik osiguranja u jednom je trenutku izvadio pištolj kako bi smirio prosvjednike, no usprkos tome u dvorani je došlo do tučnjave.

Komentara 27

Avatar dragan73
dragan73
09:21 28.04.2017.

Bravo za makedonce...i treba narod da ih bije jer ih je narod i izabrao...a ne kao ovi nasi i vasi samo kradu a narod ćuti...

DU
Deleted user
10:27 28.04.2017.

To nema veze sa tim ko je na vlasti i ko će biti. Naravno da se Makedonci bune kad Albanci stalno obećavaju Veliku Albaniju. Kao mi Srbi u zapadnoj Slavoniji pred početak rata. Narod se seća koliko je ljudi Srbske nacionalnosti odvedeno u logore za vreme 2. svetskog rata pa čim Tuđman počeo vitlati parolama ustaštva odmah se zapucalo. Samo mi nije jasno kako odgovorni nevide obostrani gubitak sa produbljivanjem nacionalnih podela.

Avatar Krapinski Čovjek
Krapinski Čovjek
10:46 28.04.2017.

Događanje naroda odnosno jogurt revolucija u Makedoniji na djelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije