Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Raskoljnikov

Makedonija: Sjekirom ubio četiri žene poput Raskoljnikova

sjekira
Ilustracija
09.11.2009.
u 18:03

Viktor Karamarkov početkom ove godine ubio je tri starije ženske osobe, a krajem prošlog mjeseca svoju posljednju žrtvu. Tereti ga se i za tri odvojena slučaja pokušaja ubojstva.

MAKEDONIJA - Viktor Karamarkov (28) početkom ove godine ubio je tri starije ženske osobe, a krajem prošlog mjeseca svoju posljednju žrtvu. Dodatno ga se tereti i za tri odvojena slučaja pokušaja ubojstva.

Karamarkov je uhićen nakon što su se policiji javili svjedoci koji su ga vidjeli u blizini stana posljednje žrtve. Policija je nakon uhićenja ustanovila da je za ubojicom već raspisana tjeralica zbog neodslužene osmomjesečne zatvorske kazne na koju je osuđen zbog krađe.

Policijska potraga za počiniteljem bila je vrlo zahtjevna. Na informativne je razgovore privedeno više od dvjesto osoba, a cijeli je slučaj dobio ime "Raskoljnikov", po glavnom liku iz romana "Zločin i kazna" F. M. Dostojevskog koji je svoje žrtve također ubijao sjekirom.

Nakon ubojstva počinitelj bi svoje žrtve opljačkao. Karamarkovu prijeti doživotni zatvor. Trenutačno se nalazi pod cjelodnevnim nadzorom zbog straha da bi mogao počiniti samoubojstvo. Po pisanjima nekih medija moguće je da je Karamarkov ovisnik o drogama te se nagađa da bi ubojstva mogla biti počinjena zbog novca potrebnog za nabavku narkotika.

Ključne riječi

Komentara 2

PO
poduzetnik
18:31 09.11.2009.

Ovaj nije normalan, ako je ovo istina. Novinar koji je napisao clanak ne daje informaciju gdje se slucaj dogodio a to nije bas za pohvalu.

OB
-obrisani-
01:36 10.11.2009.

da... nije baš najnormalniji... odlično zapažanje, poduzetnik...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije