Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČAN NADZOR NA ŽILET ŽICI

Nakon sukoba Turske i EU, Makedonija postaje posljednja linija obrane?

makedonija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
25.11.2016.
u 13:15

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan danas je zaprijetio da će otvoriti granice kako bi propustio migrante koji žele ući u Europu

Makedonija pojačano nadzire svoje granice zbog mogućeg snažnijeg nadiranja migranata u svjetlu pogoršavanja odnosa između Europske unije i Turske.

Europski parlament jučer je izglasao rezoluciju u kojoj se poziva na zamrzavanje pregovora o članstvu te zemlje u EU.

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan danas je pak zaprijetio da će otvoriti granice kako bi propustio migrante koji žele ući u Europu.

Makedonija bi se u tom slučaju našla na udaru novog migrantskog vlada, zbog čega su pojačane kontrole uz ogradu od žilet-žicu.

>> Erdoğan kao odgovor u EU šalje val izbjeglica?

Komentara 20

LK
L@k@konjic@
13:49 25.11.2016.

Dižite ogradu dok još stignete možda za koji dan će već biti prekasno!!!

KT
Kralj Tomislav
13:37 25.11.2016.

Dižite žicu, ograde, minirajte da nitko nemože proći..., kad se već sa susjedima nemožete dogovoriti...

AN
anticenzura
13:33 25.11.2016.

To je nista, oni su navikli riskirati, oni ce se pobacati na te zice, novinari ce prenijeti katastrofu i morati ce ih svi pustiti. Tu treba postaviti vojsku ispred zice, sve drzave na tim prostorima, formirati jednu squadru i zajedno cuvati granice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije