Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tonu u bezvlašće
Povratak na članak

Makedonija na rubu sukoba, kaosa i anarhije

Moskva: Uz aktivnu suradnju dužnosnika EU-a i NATO-a, Makedoncima se nameće albanska platforma ‘velike Albanije’ stvorena u Tirani

Komentari 24

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
21:31 02.03.2017.

Da to nije Milanović počeo savjetovati Albance preko svoje Euro Alba Advisory firme? Ono "ili mi ili oni", "we'll give them hell", "Ja sam pisao Ustav", "Ja sam najpametniji i sve znam o tome kome predsjednik treba dati mandat", "Zapamtite, neće biti referenduma"....

VL
DA
danijelrukavina4
21:50 02.03.2017.

Makedonija je zemlja makedonskog naroda.

VL
KI
kimi
20:21 02.03.2017.

Gruevski nije uspeo da formira vladu zato što nije pristao na ucenu Albanaca za razliku od Zaeva koji je zbog vlasti spreman da ugrozi fundamentalne interese sopstvenog naroda ali pitanje svih pitanja je zašto se EU toliko upliće i vrši pritisak na Makedoniju da indirektno dovede Albance na vlast?

VL
EN
enigma898
21:56 02.03.2017.

Ljevičari se prodali Albancima samo da bi preuzeli vlast... Ovdje pravo, ustav i zakoni padaju u vodu, ljudi ne daju da im zemlju preuzmu Šiptari. Ovaj scenarij vrlo brzo čeka mnoge europske zemlje u kojima je ogroman priljev migranata-muslimana koji se množe kao štakori, oni će prvo koalirati sa ljevičarima, a zatim kad matematika to dozvoli početi preuzimati vlast.

VL
DU
Deleted user
22:22 02.03.2017.

Ima li neko smislen odgovor na pitanje kako je moguce da narodi na ovim prostorima, koji su puka sirotinja, stalno iznova zavrsavaju u borbi za nekakve "vise" ciljeve od kojih dokazano nece biti manje gladni? Sta je to sa nama da se ne borimo za licni standard zivljenja, za plate, za pravo da deca ostanu uz nas nego stalno za neke imaginarne ciljeve?

VL
ST
steve
22:58 02.03.2017.

Poslije Pusica, problemi u Busni, poslije Mesica kaos u Makedoniji.......

VL
DU
Deleted user
23:07 02.03.2017.

na stranu politiku i nacionalizam ali imaju jednu od ljepsih zastava na svijetu.

VL
DU
Deleted user
18:59 03.03.2017.

Bravo Moskva, znate dobro kako će proći Makedonija za koju godinu, slijedi situacija ista kao i na Kosovu,samo što ovi naši vrhunski političari to ne razumiju,ali budu kada će biti pre kasno. Za Albance na Kosovu su iz mržnje prema Srbiji svi bili a sada više nisu dobri kada traže dio Makedonije.

VL
DU
Deleted user
19:42 03.03.2017.

To je dokaz da demokratija nije bolje rešenje od socijalizma. A videćete da nije jer to je tek početak ludila koje će nas sve zagaditi.

VL
AM
AMD------------------------
21:50 02.03.2017.

velika albanija,gluposti. povjesna makedonija e to je vec nesto .

VL
DN
dnl812c
09:46 04.03.2017.

Citiram SAD, EU i NATO poručili su da su zabrinuti zbogpolitičke krize u zemlji, kazavši da se Makedonija udaljava od demokracije i vladavine prava, od “jezgre NATO-ovih vrijednosti”  znaci makedonija je na dobrom putu

VL
DU
Deleted user
14:22 05.03.2017.

Znači dogurali smo da zapad želi Albance na vlast u Makedoniji, onda kada Muslimani postanu većina u Njemačkoj onda će i jednog dana biti Musliman kancelar i nema se ko šta buniti ako ćemo tako onda dobar tek.I Srbi su Tako izgubili Kosovo. Tako će proći svaka država pa i naša ako tudji narod postane većina,znači što treba napraviti da do toga ne dođe,zaustaviti prekomjerno naseljavanje jedne skupine,to se može strogim zakonima,upravo to što Trump pokušava,d ruge nema inače dolazi ponovno do sukoba,to se sada vidi u Makedoniji.

VL
Avatar El Indio
El Indio
08:31 04.03.2017.

Cudnijeg naroda od Hrvata nisam vidio, prvo brine ih Makedonija sa Albancima a sami su imali skoro pola Srba u ministarstvu za vrjeme kukuriku koalicije i brine ih ako Albanci dojdu na vlast u Makedoniji hahaha onda vidim u komentarima pise bravo Moskva sto podupire Ivanova a nije li taj Zoran Zaev pobjedio na demokratskim izborima? A kad su Ukrajinci izbacili Janukovica e onda su bili krivi Njemacka, Amerika, zapad i Vatikan sto su nagovorili Ukrajince da izbace legalnog predsjednika koji je pobjedio na demokratskim izborima hahaha koja komedija u naseg naroda

VL
AR
Argos
23:18 02.03.2017.

Albanaca ima oko 800 tisuća od 2 miljuna građana Makedonije.Od tih milijon i 200 tisuća tu su Srbi,Turci i Bugari.ako malo bolje razmislite Makedonci su manjina

VL
TA
Tag
22:20 02.03.2017.

Pa valjda Makedonija ima ustav i ustavne suce.Pa ako predsjednik krsi ustav onda mora biti sakcionisan.Ne moze zabraniti vecini koja je izabrana na slobodnim izborima da formira vladu.A sto se tice albanaca pa oni su starosjedioci na ovim prostorima.Direktni potomci Ilira.Nekada su oni nastanjivali podrucije bivse Yu imali svoje crkve, kulturu.A onda dodjose barbari Hrvati i Srbi pa ih potjerase,popalise crkve i nastanise se na ovim podrucijima kako kazu od stoljeca 7.

VL
Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
21:37 02.03.2017.

albanci su naši prijatelji,,,skoro pa ih je 50 % u makedoniji,,,imaju pravo na neki oblik konfederacije,,,najbolje da makedonci odlučuju o manjini od 50 %,,,taj jug bi samo tlačio manjine,,,ne ide to baš tako makedonci dragi,,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.