Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oralni seks

Makarski profesor priveden zbog spolnog zlostavljanja učenika

'za crnu....17. 02. 2004.  lisice ilustracija za oslobadjanje od lisica i pokusaj samoubojstva vjesanjem  lisice uhicenje snimio: zeljko hladika'
Željko Hladika/Pixsell
20.12.2012.
u 15:33

Kriminalističko istraživanju je u toku, policija je postupila po prijavi. Oštećena je jedna osoba

Policija je u četvrtak privela profesora makarske srednje škole zbog kaznenog djela protiv spolne slobode i spolnog ćudoređa. Navodno je tijekom prošle godine zlostavljao jednog učenika prisiljavajući ga na oralni seks. 

U Policijskoj upravi Splitsko-dalmatinskoj potvrdili su nam jedino kako je u tijeku kriminalističko istraživanje nad jednom osobom. Postupili su po prijavi, a kao oštećenika za sada vode samo jednu osobu. Još se ne zna hoće li podizati kaznenu prijavu.

>>Uhićen muškarac koji je godinama napastovao djevojčicu (14)

Komentara 9

Avatar kanonik
kanonik
16:14 20.12.2012.

Ovog će Jovanović angažirati da vodi praktičnu nastavu i obilazi škole po Hrvatskoj.

Avatar deziderij
deziderij
16:16 20.12.2012.

Jovan(ovićev) program "seksualno-odgojnog" programa djece ide na ruku ovakvim napasnicima nevine djece da ih još više napastvuju i treba ga što prije uvesti u škole i nakon toga pozdraviti se - zbogom pameti.

L2
leon_2
14:21 21.12.2012.

Niti jedna vlada, niti jedno ministarstvo ne ćini nikakve mjere prema poboljšanju morala i etike u zemlji. Čak suprotno proklamiraju svojim djelovanjem neetičnost. Prilikom upisa na pedagoške studije nitko ne provjerava ličnost nastavnika. Čast većini nastavnika, ali ovakvi pojedinci su sramota naroda. Ovo je rezultat sustava koji ne skrbi za kvalitetu obrazovanja otkad postojimo. Jovanoviću, Fuchs, Primorac ovo je i vaša sramota. Što ste učinili zadnjih 10 godina za zaštitu učenika od ovakvih pojedinaca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije