Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR NA MORU

Makarska: Poljak teško ozlijeđen u sudaru 'banane' i pedaline

banana
Grgo Jelavić/PIXSELL
09.08.2013.
u 13:49

Osobe na pedalini nisu uočile da gliser vuče bananu te su nastavile kretanje u istom smjeru

Državljanin Poljske (25) teško se ozlijedio u sudaru tzv. banane, plovila koje izgledom podsjeća na istoimeno voće, i pedaline jučer u Makarskoj, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Poljak se nalazio na banani koju je vukao motorni brod kada je došlo do udara u pedalinu na kojoj su se nalazile dvije osobe koje nisu uočile da gliser vuče objekt, te su nastavile su kretanje u istom smjeru.

Poljak je pri udaru pao u more, a nakon ukazane liječničke pomoći upućen je na daljnje liječenje u KBC Split gdje je zadržan na liječenju. Utvrđene su mu teške tjelesne ozljede.

O događaju je izviještena Lučka kapetanija.

>> Nakon cijele noći feštanja: Pao s pedaline pa se utopio u jezeru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije