Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatra

Makaranin teško ozlijeđen u požaru u svom stanu

požar
Davor Visnjic/PIXSELL
29.10.2011.
u 12:08

Osamdesetpetogodišnjak je respiratorno ugrožen i hospitaliziran u splitskoj Bolnici. Najvjerojatnije se zapalila tkanina koja je bila prebačena preko peći, nakon čega je izbio požar

Josip R. (85) teško je ozlijeđen prilikom požara koji se zapalio u njegovom stanu u Makarskoj u petak oko 7 sati i 55 minuta. Respiratorno je ugrožen zbog intoksikacije dimom i hospitaliziran u splitskoj Bolnici.

Vatra je planula u njegovom dnevnom boravku. Gasilo ju je devet vatrogasaca s tri vozila. Ugašen je oko 8 sati i 40 minuta i nije se proširila na ostale prostorije u stanu. Izvješten je i protupožarni inspektor. Nakon očevida znat će se uzrok, ali sumnja se na otvoreni plamen ili žar. Najvjerojatnije se zapalila tkanina koja je bila prebačena preko električne peći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije