Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaplijenjeni
Povratak na članak

Majmuni makakiji odlično se oporavljaju kod Slavonskog Broda

Makakiji obožavaju biti u centru pažnje i bez imalo srama poziraju pred kamerama. Radi se o iznimno inteligentnim životinjama

Komentari 6

DU
Deleted user
22:52 29.08.2017.

a bre Dačiću uspeli smo u naumu sa kamuflažom sve si bliže Zagrebu

VL
CE
centirion
03:06 30.08.2017.

Majmuni su nam sasvim dobrodošli u Slavonski Brod samo ne šaljite odrasle migrante!

VL
NE
Necujato
03:20 30.08.2017.

Imaju li majmuni vec svoju udrugu u Hrvatskoj ? Ako nemaju ja bih radije placao njima, pa neka se bar u dijelu koliko ih ja placam ukinu tzv. novinarsko drustvo, udruge raznih vesni, pederska i serebedzijska kazalista i svakako udrugaa crvenih kmera. Majmuni su mi nekako ljudskiji.

VL
DU
Deleted user
00:57 30.08.2017.

Zakaj bi za milog Boga majmuni pred kamerama osjećali - sram?

VL
RI
ribar110
08:13 30.08.2017.

Rekordan broj mladunaca:sove,ovce,jeleni lopatari a i majmuni su zivahni.Nema straha za Hrvatsku,natalitet ludilo.Pogledajte u kakvom su nam stanju bolnice za ljude pa o tome pisite jer ljudi umiru kao zivotinje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.