Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVATNOST
Povratak na članak

Majku tužio sudu jer je čitala sinov profil na Facebooku

Denise New iz Arkansasa branila se da su poruke koje je njezin sin objavljivao na Facebooku upozoravale da nije dobro pa je reagirala.

Komentari 5

Avatar kresimir*
kresimir*
06:33 09.04.2010.

Hmmm... A ko njemu placa taj sud? Kaj njega mama nije mogla isamarati i izbaciti van na cestu, pa nek se onda tuzi? Ak je dosta star da se tuzi, dosta je star i da se sam izdrzava.

VL
OB
-obrisani-
07:41 09.04.2010.

Slažem se... treba derišt poslat van i ga se odreći. Ali šta se može...dobio je odgoj da bude takv kakav je, a u odgoju su \"umješani\" nešto malo i roditelji, osim televizje i interneta. A psihologinja je krasna, bez okusa i mirisa, istićući argumente u prilog \"oštećenog.\"

VL
TU
Tuga
16:15 09.04.2010.

Ako je objavio na internetu - to je onda postalo javno, a ne vise privatno. Majka je za njega odgovorna do 18. godine. Privatnu postu ne smije mu otvarati, ali javne podatke smije kontrolirati.

VL
DU
Deleted user
18:13 10.04.2010.

ma ja bi ga namlatio ko konja...tak da mu više nebi to palo na pamet.

VL
KO
konkord
21:06 10.04.2010.

Ovu psihologinju treba pronaći i dovesti joj sve problematične adolescente da ih ona odgoji kako treba i da ona bude odgovorna za sve njihove postupke. Kad naši adolecenti naprave probleme nas se smatra odgovornima i mi smo dužni stoga da ih naučimo što je u redu a što nije. Nekad to možemo učiniti razgovorom, nekad zabranama a nekad treba upotrijebiti i batine. Zbog ovakovih psihologa mi i imamo problem sa maloljetničkom delikvencijom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.