Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad kamenom
Povratak na članak

Napadnuta predsjednica 'Majki Srebrenice'

Incident je nastao kao rezultat atmosfere u Srebrenici koja se stvara nakon najave da će Općina Srebrenica financirati "Petrovdanske dane" na kojima će svoju knjigu predstaviti Ljiljana Bulatović, biografkinja i prijateljica ratnog zločinca Ratka Mladića.

Komentari 8

Avatar duka4
duka4
22:00 04.07.2017.

vjerujte vi meni. Srbija je najpetnija država na Balkanu. laži mulkaj napadaj . i niko im ništa ne može. pa dobili su i republiku srpsku. oni znaju vodit politiku. a hrvatska sve manja i manja. kad ćemo mi dobit prave ljude Hrvate i domoljube da nas vode. nemamo ih već 18 godina.

VL
Avatar Ljudozder Vegetarijanac
Ljudozder Vegetarijanac
00:51 05.07.2017.

E nek je dobila ako je uopce , ide mi na zivce smrdulja.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:47 05.07.2017.

a možda ju je napao netko kome je ostala dužna? žena sa impozantnom imovinom, velikim prihodima, jako lijepo živi na nesreći. a srebrenica, što se zbilja tamo dogodilo, a što se prikazuje da je bilo, je druga priča. bez ikakvih dokaza. još malo pa će na tom groblju biti pokopano 10.000 mrtvih! da je jedan, previše je. zločina je bilo, na svim stranama, i da, sve treba relativizirati. zašto bi npr. muslimanska žrtva bila važnija od hrvatske? ili srpske? ova munira mi ide na živce. mada ju ne poznam. al kad god se netko bavi tim tzv. humanitarnim radom, sumnjivo mi je. neka mrtvi počivaju u miru, ne treba sad paradirati ko ova, tražiti ne znam ni sam što sve ova ne traži. raditi ekscese, i onda privođenje policije prikazivati kao zatvaranje usta, gušenje, omalovažavanje žrtve. žalosno da su puno brže zacijelile rane i život krenuo normalno nakon 2. svj. rata, nego nakon ovog. a isto je bilo, isti nacionalni sukobi su bili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.