Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO U M. LOŠINJU

Majka ubijene djevojke: Tog čovjeka nikad nismo vidjele, naprosto je fulao kuću

Mali Lošinj: Zastave spuštene na pola koplja na srednjoj školi koju je pohađala ubijena učenica
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/7
14.02.2020.
u 16:24

Prvo je napao mene, a onda je moja kći izletjela. Ja sam se pokušala obraniti, ali nisam mogla, prepričala je majka

Majka ubijene 16-godišnjakinje iz Malog Lošinja prepričala je što se jutros dogodilo te je rekla kako ubojicu nikad u životu nije vidjela.

Muškarac koji je počinio ubojstvo u zgradu se došao obračunati s bivšom partnericom. No, u hodniku su se tada našle djevojka i njezina majka.

– Što da Vam kažem, mi smo zapravo kolateralne žrtve. Naprosto smo se našle na krivom mjestu u krivo vrijeme. Ja i moje dijete tog čovjeka nikad prije, a ni njegovu bivšu partnericu nikad nismo vidjeli. On je naprosto "fulao" kuću. On je uletio u naše dvorište. Bio je mrkli mrak. Prvo je napao mene, a onda je moja kći izletjela. Ja sam se pokušala obraniti, ali nisam mogla. Onda je napao nju, pa opet mene. Ništa nisam vidjela – ispričala je za Jutarnji list majka ubijene djevojke.

Prema informacijama do kojih je Večernji list došao od stanovnika Malog Lošinja i susjeda nesretne obitelji, doznajemo kako je ubojica 41-godišnji Osječanin koji već neko vrijeme živi u ovom primorskom mjestu i živi od ribolova. Međutim, takve informacije policija nam nije potvrdila.

Ključne riječi

Komentara 3

KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
10:33 15.02.2020.

napredni ljevičar - kolko se može doznati iz drugih medija! Tužno!

Avatar Ganymedesq
Ganymedesq
19:08 14.02.2020.

Tužan sam kada to čitam. :(

HU
hudarupa3
17:41 14.02.2020.

Nije vama lako, a tek ste 3g, šta kad dođe 5g bratija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije