Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijava

Majka tvrdi da su policajci ozlijedili dvojicu maloljetnika

'suma'
''
16.04.2012.
u 10:55

Dva i pol sata ranije policija je zaprimila obavijest šumarskog tehničara da u šumi Čep blizu Kuršanca nepoznate osobe ruše drva

Žena iz Kuršanca prijavila je u nedjelju oko 16 sati PU međimurskoj da su njezina 12-godišnjeg sina i njegova 17-godišnjeg prijatelja u šumi Čep kod Kuršanca ozlijedili djelatnici policije. Obojica su zatražila liječničku pomoć u Županijskoj bolnici u Čakovcu, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Dva i pol sata ranije, u 13.44 sati, policija je zaprimila obavijest šumarskog tehničara da u šumi Čep blizu Kuršanca nepoznate osobe ruše drva.

– Na mjesto događaja upućena je ophodnja Policijske uprave međimurske koja je utvrdila da je nepoznati počinitelj motornom pilom porušio jedno stablo hrasta te je dio drva odvezao u nepoznatom pravcu, a ostalo je ostavio na mjestu događaja. Šuma je u vlasništvu Hrvatskih šuma – ističu u PU međimurskoj. Što se točno dogodilo u Čepu, utvrdit će istraga koja je, tvrde u PU međimurskoj, počela odmah nakon telefonske dojave mještanke o ozlijeđenim maloljetnicima.

Ključne riječi

Komentara 7

SE
seljo
11:35 16.04.2012.

Ne da nije majka poslala dijete nego se to svakodnevno događa,djeca kradu da bi roditelji mogli pit na njihov račun.I uvijek kad policija uhvati krivce sljedi prijava protiv policije kao da su upotrebili silu.To je stvarnost Međimurja i njegovih stanovnika.Djeca kradu jer protiv njih nemože kaznena prijava

LA
larala
11:41 16.04.2012.

kad klinci sruše drvo da bi se ugrijali onda je to strahota al, kad država sruši deset takvih stabala i proda ih jeftino strancu onda je to neš normalno.... sigurno su ovi klinci napravili veliku štetu i zaslužili batine jer kako im je uopce palo na pamet srušiti stablo a, ne platiti državi koja se eto godinama trudi da ga obrezuje, hrani...itd..

HO
horacio
11:26 16.04.2012.

Pa nije valjda moguće da \"savjesna\" majka iskorištava 12 godišnje dijete za rad u šumi. Možda su djeca htjela samo napraviti kućicu na drvetu, a strogi šumarski tehničar ih je odmah prijavio da kradu drva :) Kada je došla policijaa vjerojatno su skrušeno priznali krivnju, ali su im policajci svejedno lupali packe po prstima :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije