Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ontario

Majka srednjoškolcu izdala račun na 40.000 dolara kao odgojnu mjeru

reddit
Foto: Imigur
03.03.2016.
u 09:34

Na računu je i stavka od 1000 dolara jer je bio "neobziran i uzimao je zdravo za gotovo".

Majka srednjoškolskog učenika u Ontariju svome je sinu predstavila račun od gotovo 40.000 dolara naplativši mu različite “usluge” koje je koristio dok je živio s njom. Na računu je i stavka od 1000 dolara jer je bio "neobziran i uzimao je zdravo za gotovo".

Fotografija računa postala je viralna nakon što ju je Chalipo, kako si je nadjenuo ime na Redditu, ondje objavio. Chalipo je redovni učenik koji je živio u svojoj kući s majkom više od jedne godine. Ostale stavke računa čine čišćenje (600 dolara), potrošnja vode (1,037 dolara), internet (182 dolara) te nevjerojatnih 18.000 dolara za prijevoz do škole.

Foto: Imigur

Nakon što su brojni korisnici Reddita njegovu majku iskritizirali što mu je “izdala” račun, ona je otvorila račun na Redditu kako bi im objasnila da je riječ o šali, ali smislenoj, te da ne očekuje da sin usluge plati.

Chalipo je dao podršku majci napisavši: “Ovo je bila vrlo učinkovita pedagoška mjera i pomogla mi je shvatiti kakav sam glupan bio. Nadam se da ću jednog dana biti dovoljno uspješan i podrška svojoj obitelji da joj se odužim, iako ona to od mene ne očekuje”, piše Guardian.

Njegova majka potom je odgovorila: “Ponosna na tebe, sine. Mogao si reagirati na niz načina. A izabrao si biti uzoran. To je dokaz nevjerojatnog integriteta u bilo kojoj dobi”.

>> Bruni Fina blokirala račun, a Petra došla na sud s osmijehom

Komentara 4

CA
campa
16:08 03.03.2016.

Očito da se večernji sprda sa svojim čiteteljima kad im podmeče ovakve debilne članke.Očito smatraju da su čitatelji retardirani i da im je domena ovakva glupost.Bilo bi dobro da opčenito poradite o kvaliteti članaka i samostalnosti novinarstva.Dok su vam vijesti reducirane i pristrane sa večinom slabih analiza vi popunjavate praznine nastoječi uvrijediti čitaoce ovakvim člancima.

LO
loza45
12:52 03.03.2016.

Bogati koje gluposti vi pisete . Treba ti od plaće odbit ovaj clanak

BA
BandaZG
10:50 05.03.2016.

Sin bi joj sad trebao platiti taj njen račun i nemati više posla s njom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije