Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozdravljaju ispriku

Majka Srebrenice: Nikolić je trebao reći da je počinjen genocid!

Sofia
26.04.2013.
u 11:56

Trebao je to učiniti ne zbog nas, nego zbog njegove omladine u Srbiji koja živi i koja ne zna istinu, kaže Munira Šubašić koja je u Srebrenici izgubila dva sina i supruga

Munira Šubašić, jedna od Majki Srebrenice, koja je u Srebrenici 1995. godine izgubila dva sina i supruga pozdravila je ispriku srpskog predsjednika Tomislava Nikolića za zločine počinjene u Srebrenici, no kaže kako je Nikolić ipak trebao reći da se radi o genocidu.

– Trebao je to učiniti ne zbog nas, nego zbog njegove omladine u Srbiji koja živi i koja ne zna istinu. Ali, mislim da je jedan predsjednik rekao pravu istinu i da je nazvao genocid genocidom, mislim da bi mnogi shvatili što se tamo dogodilo i mnogi bi se na neki način probudili, a mnogi bi se i izliječili – rekla je Munira.

Nikolić je, podsjetimo, kazao kako \'kleči i traži pomilovanje za Srbiju zbog zločina počinjenih u Srebrenici\' te dodao kako planira posjetiti Srebrenicu.

– Rekao je da će doći. Neka dođe, trebaju bi doći svi, i oni koji su činili genocid i oni koji su pomagali i on kao predsjednik Srbije. Treba doći, treba razgovarati, treba voditi dijalog, stjecati povjerenje među ljudima na prostorima Balkana kako bi imali bolju i sretniju budućnost. Kad imamo povjerenje imat ćemo i pomirenje – kaže Munira Šubašić.

>> \'Klečim i tražim pomilovanje za Srbiju zbog zločina u Srebrenici\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije