Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskustvo roditelja

Majka sinu ostavila poruku sa zadatkom, nije očekivala što će on napraviti

Majčina poruka
Foto: Twitter
1/5
21.07.2016.
u 09:58

Kad joj je sin poslao fotografiju onoga što je učinio, majka nije mogla vjerovati...

Kada su djeca i kućanski poslovi u pitanju, najbolje je da u davanju uputa budete što detaljniji. Jedna majka to je naučila na teži način.

Sinu Jasonu Coakleyju ostavila je poruku na košulji s molbom da je objesi. Nakon što je odradio posao fotografirao je učinjeno i poslao to majci. Kad je primila poruku, imala je što vidjeti, sin je umjesto košulje objesio papirić s njezinom porukom...

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Fotografije papirića i majčine reakcije u poruci Jason je objavio na društvenim mrežama gdje su postale viralni hit. Poslužile su i kao inspiracija drugim majkama da podijele slična iskustva sa svojom djecom i kućanskim zadacima.

– Jednom sam zamolila sina da isprazni smeće u WC-u. Kada sam došla na kat, vidjela sam sadržaj kante u WC školjci – napisala je jedna majka. – Zamolila sam sina da prebaci ručnik preko ograde jer je bio mokar. Kasnije ga nisam mogla pronaći. On ga je doslovno bacio preko ograde – navela je svoj primjer druga majka.

>> U emisiji išli ujediniti majku i sina, nisu očekivali što će on napraviti

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
10:51 21.07.2016.

Dijete se nasalilo i bas je OK!

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:29 21.07.2016.

Čovjek bi reko da im je Ava Karabatić svima u rodu i to najbližem :))

DU
Deleted user
10:38 21.07.2016.

To vam je taj "brave new world" prepun apsolutnih osobnih sloboda i demokracije. Imamo generacije i generacije djece čija su prava daleko iznad prava roditelja i učitelja, inflacija odlikaša je standard pa dragi sugrađani samo promatrajte u narednim godinama pokemoniranje društva, u što će ti klinci izrasti i što će se događati u društvu. Ovo je tek početak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije