Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Majka s 3,32 promila alkohola u krvi tvrdi: Popila sam samo 2 sangrije

otvo_nisam.jpg
import
25.09.2007.
u 17:56

Djevojčica čiju je majku na odmorištu Zir kod Gospića, na autocesti Zagreb-Split, policija zatekla sa 3,32 promila alkohola u krvi nije, kako se jučer nagađalo, nazvala policiju već baku u Zadar, od koje je tražila pomoć.

Baka nam je u telefonskom razgovoru rekla da ju je sedmogodišnja unučica nazvala i kazala kako ne može majku probuditi i da majka spava u automobilu, nakon čega je baka obavijestila policiju.

'Krivi drugi’
- U nedjelju navečer policajac i socijalna radnica doveli su mi unučicu. Moja kćer ima velikih problema s mužem, a u posljednje vrijeme ima problema s alkoholom i ja bih voljela kada bi joj pomogli liječenjem - rekla nam je plačućim glasom baka. Po djevojčicu je, dodala je, drugi dan došao djed po očevoj strani, iz čije obitelji nisu htjeli ništa reći.

Majka djevojčice, 34-godišnja Zadranka, preko telefona nam je kazala da se nalazi u jednom ličkom mjestu, te je ustvrdila da nije ugrožavala svoje dijete!? Štoviše, optužuje za sve svoje roditelje, oca djevojčice, policiju...

'Volim svoju djecu’
- Deset dana nisam spavala ni jela i vjerujem da se tolika količina alkohola izmjerila u razdoblju od deset dana kada sam pila. Taj dan sam popila samo dvije sangrije. U nedjelju sam dijete htjela odvesti kako bi išla u školu i kći je zaspala u automobilu, parkirala sam uz autocestu na pumpi na propisnome mjestu, pa sam i sama zaspala.

Moji roditelji, koji su paranoidni i koji vječito žele imati nadzor nad djecom i nad mnome, zvali su na mobitel i obavijestili policiju. To su mi i ranije radili i stalno me uhodili i optuživali. Policija je došla i napravila mi alkotest, iako to nemaju pravo tražiti od osobe koja ne vozi automobil. Ne znam zašto mene razapinju, neka ganjaju kronere i alkoholičare jer ja to nisam - rekla nam je Zadranka D. R.

Za svoje probleme optužuje oca djevojčice: - On je mene maltretirao, a i mom bivšem suprugu je poslao policiju. Ja sam odlučila otići od njega i prelomila sam u životu neke stvari i zato se sve to dogodilo. Bila sam pod alkoholom i to priznajem, ali sam imala dovoljno razuma i stalo mi je do djeteta, pa nisam htjela voziti dalje u alkoholiziranom stanju.

No, kad smo je posjetili u Aleksincu, ustvrdila je da u nedjelju nije pila.
- Ovdje sam se sklonila protekla dva mjeseca. Bila sam krenula u Zadar, razvodim se od muža, nije to lako, a djeca moraju u školu. U Zadar sam krenula i jer su mi javili da je svekar na kući promijenio bravu - kazala je D. R. Na upit o striptizu na odmorištu kazala je kako je “iznervirana stalnim slikanjem podigla majicu”. Dodala je da voli svoju djecu i da želi biti s njima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije