Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest

Majka poljskog predsjednika konačno doznala za sinovu smrt

kaczynski (1)
Reuters
26.05.2010.
u 19:00

Lech Kaczynski poginuo je 10. travnja u nesreći u kojoj je živote izgubilo još 95 visokih poljskih dužnosnika.

Bolesna majka poljskog predsjednika Lecha Kaczynskog, koji je prije mjesec i pol poginuo u avionskoj nesreći u Rusiji, konačno je doznala za njegovu smrt. Lechov brat Jarosłav čekao je šest tjedana na pravi trenutak da joj priopći tužnu vijest.

Elżbieta Jakubiak, bliska suradnica Jarosłava Kaczynskog, priopćila je da je majka Jadviha primila tragičnu vijest kao stravičan šok. Ova vijest  preplavila je sve poljske medije jer je u toj zemlji danas Dan majki.

Kaczynski je poginuo 10. travnja  u nesreći u kojoj je živote izgubilo još 95 visokih poljskih dužnosnika.  Njegova majka Jadviha (83) više je mjeseci u bolnici zbog problema sa srcem i plućima i liječnici  su u prvi mah rekli da joj ne treba odmah priopćiti da joj je sin poginuo.  

 

 

Komentara 3

ME
mentos
06:19 28.05.2010.

Pa je brat cekao Dan majki, svaka cast!

PO
posluzitelj
19:35 28.05.2010.

Lech je morao biti ubiven....MMF im sprema uvaliti cijepivo protiv avionskih nesreca......20 milona doza sa novim predsjednikom ce se prodavati k\'o lude...

PU
placenik_udbe
22:04 01.06.2010.

a jel reko mami da se avion i strmopizdio zbog brace?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije