Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vidjela u vijestima

Majka ostala zgrožena kada je vidjela što su radili s automobilom koji su im ukrali

pljačka banke
Foto: Screenshot
14.05.2019.
u 10:01

Obiteljski automobil Seat Leon ukraden je ispred kuće, a sada je otkriveno zbog čega su ga pljačkaši trebali...

Majka Victoria Hurd provjeravala je lokalne vijesti kada je vidjela snimku obiteljskog automobila i šokirala se.

Naime, obiteljski automobil Seat Leon Cupra R, koji je u vlasništvu njezina partnera Steva Carstairsa, nekoliko dana ranije ukraden je na kućnom prilazu.

Žena je sada otkrila tko ga je ukrao i zbog čega. Čitajući vijesti, vidjela je automobil ispred banke koju su orobili maskirani razbojnici.

– Trojica maskiranih muškaraca provalila su u našu kuću i ukrali su ključeve od automobile te se njime odvezli. Bilo je strašno. Nekoliko dana nakon toga čitala sam vijesti i vidjela sam naš automobil ispred banke pokraj razbijenog prozora i maskiranih muškaraca – ispričala je Victoria za The Sun.

Ista banda automobil je koristila za još nekoliko zločina na području engleskog grada Leicestera.

– Očekivali smo da će automobil zapaliti, no dobili smo poziv od policije da je pronađen napušten. Steveu je laknulo kada je vidio da šteta na njemu nije prevelika i sretan je što je auto pronađen jer ga voli, no ja nisam sigurna kako je osjećam i hoću li moći djecu voziti u automobilu koji je služio za pljačku banke – kaže ova majka.

Pljačkaši su se automobilom zabili u izlog banke i uz prijetnje zatražili novac, no u ponedjeljak je policija uhitila dvojicu muškaraca u dobi od 21 i 25 godina koje povezuje s pljačkom banke.

VIDEO Nevjerojatna pljačka: Pogledajte kako je ovaj muškarac ukrao novac iz banke

Komentara 2

Avatar CountD
CountD
11:43 14.05.2019.

tako i hrvatski narod ostao zgrožen kad je vidio sta mu rada nasa vlada sa glasovima i kako se bahata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije