Naslovnica Vijesti Svijet

Majka objavila srcedrapajuću fotografiju posljedica vršnjačkog zlostavljanja njene kćeri (6)

Carrie je odlučila svoju kćer upisati u drugu školu
31. listopada 2018. u 16:55 19 komentara 42522 prikaza
bolnica
Foto: Getty Images

Carrie Golledge iz Tivertona u Velikoj Britaniji objavila je srcedrapajuću fotografiju svoje kćeri (6) koja je žrtva zlostavljanja od strane vršnjaka.

SKANDAL U BiH Otac objavio snimke iz vrtića i tvrdi: 'Teta zlostavlja djecu!'

Sophie je zbog posljedica zlostavljanja završila u bolnici, a fotografija objavljena na Facebooku pokazuje djevojčicu koja leži na bolničkom krevetu. 

Carrie je u statusu napisala kako je njena kćer prestala jesti te je u samo jednoj noći 20 puta povraćala zbog stresa uzrokovanog zlostavljanjem. Kaže i kako drugi roditelji ismijavaju njenu kćer na društvenim mrežama, a tvrdi da su joj u školi na problem zlostavljanja rekli kako se ovdje radi samo o tome da se 'šestogodišnjaci ponašaju kao šestogodišnjaci'.

Napad u tramvaju NAPAD U TRAMVAJU Policija ga pronašla: Tinejdžerica je svom silom pokušala odgurnuti manijaka

Carrie je odlučila svoju kćer upisati u drugu školu, a prijatelje na društvenim mrežama je zamolila da joj pomognu proširiti priču jer Sophie nije jedina kojoj se to događa.

Njena objava prikupila je više od 154 tisuće reakcija i podijeljena je više od 180 tisuća puta.

Pogledajte i video: Zapovjednik spašavao kadeta na treningu bacanja granate

Hrvatski Telekom i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM)
Generacija NOW
Pobjednički tim natječaja Hrvatskog Telekoma i IRIM-a: „Definirali smo i napravili svoj standard IT učionice – onakav kakav kod nas još ne postoji“

A1 izdvaja za Vas

  • loraxy:

    Kazniti roditelje maloljetnih zlostavljača. Ako dijete nema empatiju, ako se ne razvija u normalno ljudsko biće koje ima svijest da drugom čini zlo do granice ovog slučaja, onda roditelju treba kaznena prijava.

  • silva.mi.66:

    Srcedrapajuce kao riječ zvuči vrlo podcjenjivački. Fini oblik zlostavljanja od strane"novinara"

  • Deleted user:

    bezveze, roditelji moraju razgovarati sa svojom djecom i objasniti im da su neki klinci jednostavno kreteni i moraju biti jaki u zivotu jer takav je svijet. I odrasli kreteni su bili mali kreteni jednom.