Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Majka mislila da je dječaka ostavila u vrtiću, a zaboravila ga u autu gdje je umro od vrućine

bolnica
Google Maps
22.01.2015.
u 08:47

Radnica bolnice Wanganui je fatalnom greškom ostavila dječaka u automobilu na parkingu, nakon što je dijete zaboravila ostaviti u vrtiću.

Dječak star 16 mjeseci je umro na Novom Zelandu nakon što ga je majka zaboravila u automobilu tijekom vrućeg dana jer je mislila da ga je ranije ostavila u vrtiću, piše Independent.

Radnica bolnice Wanganui je fatalnom greškom ostavila dječaka u automobilu na parkingu, nakon što je dijete zaboravila ostaviti u vrtiću.

Direktorica bolnice Whanganui Dot McKinnon je incident nazvala "apsolutno tragičnim" te dodala da su svi u bolnici potreseni smrću dječaka.

>>Dječak (5) pronašao pištolj na krevetu i upucao svog 9-mjesečnog brata u glavu

Ključne riječi

Komentara 5

JE
jedna
08:59 22.01.2015.

a nemoguce kako jedna majka da zaboravi svoje dite , znam ja da su vrimena stresna i da je nemila trka ali isto svoje dite zaboravit ?!?! neznam .....

DU
Deleted user
09:31 22.01.2015.

prava majka će prije zaboraviti otići na posao ili u dućan nego zametnuti dijete negdje. Klinac je na prvom mjestu.

Avatar nisam rekao
nisam rekao
10:51 22.01.2015.

Pre će biti da joj dete bilo teret pa se odlučula na ovakav korak. Navodno zaboravila dete da odvede u obdanište. Sada će angažovati psihijatre kako se konstavalo da je tada tog jutra bila nezbrojiva . I dobiti uvjetnu kaznu. I dobiti uvjetnu kaznu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije