Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK

Majka Lecha Kaczynskog doznala za njegovu pogibiju

jad
AFP
VL
Autor
Hrvoje Dečak
27.04.2010.
u 13:34

Jaroslaw Kaczynski dva je sata u subotu razgovarao u bolnici s majkom i priopćio joj strašne vijesti. Zabranio je svima da joj išta kažu o sinovoj smrti jer je teško bolesna

Poljski portal Fakt objavio je da je tek u subotu majka predsjednika Lecha Kaczynskog doznala za njegovu pogibiju. Njegov blizanac morao joj je to reći prije nego što je objavio da će se kandidirati za poljskog predsjednika.

Jaroslaw Kaczynski dva je sata u subotu razgovarao u bolnici s majkom i priopćio joj strašne vijesti. Zabranio je svima da joj išta kažu o sinovoj smrti jer je teško bolesna pa čak i u vrijeme dok je cijela Poljska plakala zbog strašne avionske nesreće kao i za posljednjeg ispraćaja. Jadwiga Kaczynski i dalje je u vojnoj bolnici u Varšavi.

Ključne riječi

Komentara 2

DZ
dznk
21:19 18.05.2010.

Izgleda kao, da se svi smiju.

PO
pozitivnomisljenje
18:08 14.05.2010.

Kaka(v) vam je ovaj nerazumni tekst, il je to neki kviz, sto je pjesnik htio reci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije