Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Majka i očuh seksualno zlostavljali 17-godišnju kćer

zlostavljanje
Arhiva VL
14.01.2010.
u 10:31

Majka je cijelo vrijeme sve znala te ga nije ni pokušala spriječiti, nego je u nastranostima svoga supruga i sama sudjelovala. Monstrum je svoja djela i dokumentirao.

Majku (35) i njezina supruga (42) policija sumnjiči da su tri godine seksualno zlostavljali sada 17-godišnju kćer osumnjičene u njihovom obiteljskom domu na području Zagreba. (zbog zaštite žrtve ne navodimo identitete) Djevojčicu je očuh od kraja 2006., kada je imala 14 godina, do siječnja 2010. godine silovao. Majka je cijelo vrijeme sve znala te ga nije ni pokušala spriječiti, nego je u nastranostima svoga supruga i sama sudjelovala. Kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila da je žena počinila rodoskvrnuće pomagavši suprugu u silovanju. Monstrum je svoja gnjusna djela dokumentirao, odnosno fotografirao ili snimao te je kazneno prijavljen za iskorištavanje djece za pornografiju. 

U kaznenoj prijavi bračnog para naveden je niz stravičnih djela: spolni odnošaj s djetetom, silovanje, pomaganje u počinjenju kaznenog djela spolnog odnošaja s djetetom i pomaganje u silovanju, rodoskvrnuće, zapuštanje i zlostavljanje djeteta te spolni odnošaj s djetetom zloporabom položaja. Policiji je zlostavljanje prijavila rodbina u siječnju.

Osumnjičeni bračni par, nakon kriminalističkog istraživanja, odveden je istražnom sucu Županijskog suda, koji im je nakon ispitivanja odredio zadržavanje zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, opasnosti od ponavljanja djela te zbog teških okolnosti izvršenja djela. Zlostavljana djevojčica je trenutačno zbrinuta na sigurnom, kod rodbine. U obitelji monstruoznog bračnog para bilo je još dvoje djece, koja, kako doznajemo, nisu seksualno zlostavljana. Oni su također zbrinuti kod rodbine. 

Komentara 16

Avatar ljutatrava
ljutatrava
14:19 14.01.2010.

za takve roditelje-Dotršćina,kakva kem.kastracija,Dotrčćina!

CR
crocro
11:23 14.01.2010.

Odmah treba javno objaviti sve osobne podatke majke i osobne podatke oca. Također treba u javnosti objaviti njihove najnovije fotografije, kao što se to radi za sve zločince. Oni su počinili zločin, nemjerljiv ljudskim mjerilima. Gosp. zg2012 dobro je spomenuo potrebu kastraciju ali i oca i majke. Izbezumljene spodobe uništile su život mlade osobe, koja je sanjala svoje snove. Uništile su život svojoj kćeri. Monstrimi.

ZG
zg2012
10:41 14.01.2010.

Tko je ono spomenuo kemijsku kastraciju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije