Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško ubojstvo
Povratak na članak

Majka i maloljetnica osumnjičene da su ubile dječaka (3)

Nakon što su usmrtile dijete, prenijele su ga u uvalu Mandrač, a potom je 32-godišnjakinja, u namjeri otežavanja daljnjeg policijskog postupanja, 24. svibnja oko 00.30 sati, pristupila u policijsku postaju i lažno prijavila nestanak djeteta

Komentari 42

Avatar alien79
alien79
15:53 25.05.2017.

Čisto iskonsko zlo na djelu

VL
DU
Deleted user
16:43 25.05.2017.

Monstrumi i zlo, nista drugo covjek ne moze komentirati........

VL
Avatar babas
babas
17:41 25.05.2017.

Liberalizam truje mozak ženama. Brak i djeca se predstavljaju kao teret ženama. Ova se pokušala riješiti tereta iz bivše veze. Istra je najliberalnija regija u zemlji,čak su i glasali protuv zakona o obitelji. Posljedice su nikakav natalitet,a sama Pula ima daleko najstarije stanovništvo od svih većih gradova u RH. I to usprkos masovnom naseljavanju s istoka.

VL
AN
anesinko11
16:11 25.05.2017.

meni samo nije jasno zašto. Zašto?! Tko profitira od ubojstva trogodišnjeg djeteta??

VL
AR
Archangel711
16:04 25.05.2017.

Baci bombu, goni bandu preko granice

VL
Avatar Proleter
Proleter
17:02 25.05.2017.

Psihopat se i na fotografiji vidi.

VL
NE
Neonacionalist
18:46 25.05.2017.

"Policijska Postaja Pula - Pola" , ma dajte, Talijana u Istri nema ni 5% a svuda se koriste dvojezični natpisi gradova pa i u onima gdje ih uopce nema , nisam primjetio da Talijanu zovu Trieste - Trst , Monfalconee - Tržić , Gorizia - Gorica i sl. a recimo u Trstu i okolici ima više Hrvata i Slovenaca nego li Talijana u Puli .

VL
DR
Draš
19:16 25.05.2017.

Kada ce BABE uruciti medalju za feminizam ovoj zeni.Sto se drzava ima mijesati u produkt njenih reproduktivnih organa,cujem vec poklike sa lijeva.

VL
Avatar AligatorXO
AligatorXO
18:17 25.05.2017.

@propalismoFranjoskroz koristilo bi i tebi koji put da odeš na misu. I kada se već praviš tako pametan da čujemo koje je to vrijeme do kada se može izvršiti abortus i koje su to "sve medicinske struke" ustvrdile ? Činjenicaa je kako se oni koji se bave tom problematikom spore prije svega zbog etičkih stavova, a tzv. rokovi do kada se abortus može napraviti polaze od toga do kada će takav čin imati najmanje posljedica za majku, ne obazirući se imalo na dijete.

VL
Avatar AligatorXO
AligatorXO
15:54 25.05.2017.

Nema puno razlike između mentalnog sklopa ovdje spomenutih i onih koji zagovaraju abortus. U oba slučaja radi se o smišljenom ubojstvu !!!

VL
MX
Mister X
22:29 25.05.2017.

Ako se korektno prati vidimo da policija sumnja ; ( pretpostavlja ) događaj. čudno i jako jeftino opisano sve skupa. Ni slučajno niti imalo se ne navodi razlog zašto se 3 osobe udruže zajedno da bi ubile svoje trogodišnje dijetete . Vjerujem tipično je pisanje i izjave u VL. , Tako prije par dana kod prometnog udesa automobilom je odmah novinarski zaključak ubio je 3 osobe .. Tako mi se čini i tu da se tu radi prije o nekom nesretnom događaju a ne o ubojstvu. Razlog da se ubije normalno ne postoji niti ga je policija spomenula . Ako je tako da zaista majka ubija svoje dijete; roditelji su za ludnicu a ne za zatvor.

VL
Avatar AligatorXO
AligatorXO
18:17 25.05.2017.

@propalismoFranjoskroz koristilo bi i tebi koji put da odeš na misu. I kada se već praviš tako pametan da čujemo koje je to vrijeme do kada se može izvršiti abortus i koje su to "sve medicinske struke" ustvrdile ? Činjenicaa je kako se oni koji se bave tom problematikom spore prije svega zbog etičkih stavova, a tzv. rokovi do kada se abortus može napraviti polaze od toga do kada će takav čin imati najmanje posljedica za majku, ne obazirući se imalo na dijete.

VL
OB
ObrenM
19:23 25.05.2017.

Zastite "covjeka"koji je krio taj zlocin.Sto se tice domova za mladez vidi se njihov uradak.Tko tamo zavrsi ispece dobro zanat za kriminalca.

VL
ST
strpljenspasen
23:31 25.05.2017.

Srce me boil ,pa tko nebi usvojio maloga andela!!koja okrutnost,tuzno I zalosno .

VL
SE
Semiramida
07:23 26.05.2017.

Ubojicu najprije treba sterilizirati, po kineskoj metodi. S obzirom da nema smrtne kazne kod nas, doživotna robija s radom, ne da se troši novac građana na takve monstrume. Po meni, ovdje su zakazali svi, od susjeda do socijalne službe. Kako je moguće da nitko od tih koji su često čuli plač malenog djeteta i vidjeli kakva je žena osoba, (iz priloženog teksta se vidi da je dovodila razne osobe i nije marila za dijete) kako je moguće da nirtko nije barem anonimno pozvao policiju ili obavijestio socijalnu službu?! Ako pak je, i ako je socijalna služba imala saznanja o tom djetetu, kako je moguće da dijete nisu oduzeli i dali dijete obitelji koja bi do neba bila zahvalna na takvom daru? Treba istražiti sve propuste i drastično, bez milosti kazniti sve koji nisu ispunili svoju ljudsku, primarnu dužnost...zaštitu slabog i nemoćnog. Spasili bi život. Nemoguće je riječima opisati bijes, tugu i mučninu koja me preplavila nakon što sam pročitala ovaj članak Socijalne službe, gdje ste?

VL
BO
Bongos
17:00 25.05.2017.

Inace, da svojom iskrivljenom logikom ne dodjes do tko zna kakvih zakljucaka, ovdje svi suosjecaju s ubijenim trogodisnjakom. Ali to nije dovoljno, ti tako moralan koristis smrt trogodirnjaka da bi pljuvao ljude koji misle drugacije od tebe. Bravo! Vrata raja su ti otvorena!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.