Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užasna tragedija

Majka gurnula četverogodišnjeg dječaka u rijeku, spasioci plakali dok su izvlačili tijelo

Witness sees swimmer submerge in Elbe: rescue operation
Foto: Jonas Walzberg/DPA/PIXSELL
1/2
06.11.2020.
u 17:22

- Majka je osumnjičena za ubojstvo - potvrdio je državni tužitelj Schanz za Bild

Užasan zločin zavio je u crno njemački grad Rotenburg u Donjoj Saskoj. Oko 1 sat ujutro, ronioci iz Wümmea pronašli su tijelo četverogodišnjeg dječaka, kojeg je, sumnja se, ubila njegova majka.

Žena je prethodno bila sa sinom u klinici gdje se liječilo dijete, potvrdio je javni tužitelj Martin Schanz za Bild. Oko 21 sat zaprimljena je dojava da su majka i sin nestali iz bolnice, nakon čega je uslijedila velika potraga. Samo nekoliko minuta kasnije, pronašli su majku koja im je tijekom ispitivanja kazala da je dijete gurnula u rijeku, navodno slučajno.

Oko 22.30 sati započela je pretraga rijeke, a dva sata kasnije, kilometar dalje od navodnog mjesta zločina, pronađeno je tijelo dijeteta. Mnogi su spasioci plakali dok su izvlačili malo, beživotno tijelo iz rijeke, prenose njemački mediji.

- Majka je osumnjičena za ubojstvo - potvrdio je državni tužitelj Schanz za Bild.

Ključne riječi

Komentara 22

HA
Hanok
17:59 06.11.2020.

zašto!? dijete je bilo bolesno, ali sigurno je željelo živjeti ... sebični roditelji, pustite djecu da žive. ako je mislila da je to izvrsna ideja, zašto to prvo nije probala?

TR
Tridvajeda
17:37 06.11.2020.

Feministička ideologija smrti na djelu.

Avatar Warded
Warded
17:33 06.11.2020.

Odurna žena. Bio je danas neki članak o ocu koji je "sam priznao da ne voli sina, tj. ne osjeća ništa prema njemu". Ali ga zato vodi u šetnje, igra se s njim, financijski sudjeluje u njegovom odgoju i radi sve što bi očevi trebali. ... ova majka sigurno tvrdi da je voljela svoje dijete....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije