Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaju pacijente

Majka autističnog djeteta upozorava: Vudu stručnjaci varaju roditelje i izvlače novac koji nemamo

vudu,voodoo,magija
Foto: Thinkstock
06.03.2017.
u 12:11

Majka iz BiH ispričala je na što su sve neki spremni kako bi zaradili na štetu djece s poteškoćama u razvoju

Na što su sve spremni roditelji kada je u pitanju zdravlje njihova djeteta, to znaju najbolje sami roditelji, a dokazuje to i Aida Hrnjić iz BiH koja je majka autističnog djeteta te je svoju priču ispričala na Al Jazeeri Balkans.

Ona je ispričala kako je pokušala i različite metode alternativnog liječenja autizma, ali i upozorila roditelje da ne nasjedaju na sve tehnike jer dosta njih samo želi izvući novac na štetu djeteta s poteškoćama u razvoju.

– Majka sam, razumijem sve, ali ničim ne mogu opravdati takve postupke, pogotovo ne onih koji doslovnu zgrću novac na tuđoj nesreći, a sve pod reklamama tipa "Profesor daje posebne tretmane za fizičke aktivnosti djeci s poteškoćama u razvoju''. Zaraditi novac na zbunjenim i nemoćnim roditeljima namjera je svih onih koji ovakve usluge nude. Sve ono što nas u životu čeka nije toliko strašno da nas može varati neki ''stručnjak'' vudua i oduzimati naše dragocjeno vrijeme koje imamo i novac koji nemamo – upozorila je Aida Hrnjić. 

>> ‘Samo želim da moje dijete bude prihvaćeno’ 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije