Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dobi od 3 i 4 godine

Majka (21) otišla kod frizera, djeca poginula u požaru jer su ostala sama

Požar kuće u Louisiani
Foto: Louisiana State Fire Marshal's Office
15.01.2015.
u 08:42

Požar je buknuo jer je plinska grijalica bila preblizu zapaljivim materijalima

Dvoje djece u dobi od 3 i 4 godine poginulo je u požaru kuće u gradu Bastrop u Louisiani nakon što ih je majka ostavila same. Prema službenom izvješću, 21-godišnja majka Ciarria Johnson ostavila je 4-godišnju djevojčicu Ta'shae i 3-godišnjeg Cliftona same u kući i otišla kod frizera, javlja kctv5.com.

Majka je navodno istražiteljima rekla da je iz kuće izašla oko 13 sati, ali i da se sa susjedom dogovorila da dođe paziti na djecu. Spomenula je i da su u kući bile dvije plinske grijalice i da je, kada se vratila kući, sve bilo u plamenu. Istražitelji su pak rekli kako nemarna majka nije dogovorila nikakvo čuvanje djece te da je kući došla tek kad su joj javili za požar.

Istraga je pokazala da je požar buknuo u blizini plinske grijalice koja se nalazila u dnevnoj sobi, a uzrok požara je vjerojatno bila premala udaljenost grijalice od zapaljivih materijala. Majku se tereti za dva ubojstva iz nehaja.

>> Policija potvrdila: Osmero djece na smrt je izbola majka

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
09:37 15.01.2015.

U toj Americi postoji intelektualna elita koja se reklamira po svijetu i veći dio stanovništva upitnih intelektualnih sposobnosti, uz to još i nadrogirani. A takvi ovima prvima trebaju jer ne prave velike probleme.

MA
makotako
11:59 15.01.2015.

startrack!..ja ne znam dali si ti zidov, i to me i onako uopce ne zanima, ali da imas u sebi racisticku definiciju,to vidim..samo da znas ima i zidova crnca

ST
Startrack
11:53 15.01.2015.

"Bojnik" pa vec po imenima je ocito daje rjec o crnkinji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije